Home Te Huur Appartement 4050 Chaudfontaine
Avenue des Thermes 83
Kaart

Avenue des Thermes 83

4050 Chaudfontaine Appartement Te Huur
96 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit appartement op de eerste verdieping van een gebouw in het hart van Chaudfontaine, verrijkt met balkons aan zowel de voor- als achterzijde. Bij binnenkomst wordt u begroet door een inkomhal compleet met garderobe. Het appartement straalt licht en ruimte uit dankzij de uitgestrekte, heldere woonkamer, die uitloopt op een balkon. De keuken is volledig uitgerust en bevindt zich in uitstekende staat. Er is ook een handige wasruimte/verwarmingsruimte met wasmachineaansluiting.

De woning beschikt over een doucheruimte en een apart toilet, plus twee slaapkamers. Met een energieprestatiecertificaat B en een specifiek energieverbruik van 148 kWh/m2 per jaar, is dit ook een energiezuinige keuze.

De locatie is ideaal, dicht bij alle voorzieningen en openbaar vervoer die Chaudfontaine te bieden heeft - bushaltes liggen op slechts 100 meter afstand en het treinstation op 300 meter. Parkeren is ook gemakkelijk, dankzij de ruime parkeergelegenheid direct voor het gebouw.

Het appartement heeft individuele kosten voor water, elektriciteit en gas. Neem voor meer informatie en bezichtigingen contact op met ons op 04/221.21.21. Geniet van het leven in Chaudfontaine met dit centraal gelegen en prachtig gepresenteerde appartement.

* * *

Avenue des Thermes 83 - 4050 Chaudfontaine - Au 1er étage de l'immeuble, appartement avec balcons au centre de Chaudfontaine. Il se compose : d'un hall d'entrée avec vestiaire, d'un vaste séjour lumineux avec un balcon, d'une cuisine équipée en très bon état, d'une pièce buanderie/chaufferie avec branchement machine à lessiver, d'une salle de douche, d'un wc indépendant et de deux chambres. PEB : B, E spec : 148 kWh/m2.an - E totale : 14208 kWh/an - N° 20200916001491. Balcons à l'avant et à l'arrière de l'appartement. Proche des différentes facilités et des transports en communs qu'offre Chaudfontaine (arrêts de bus à 100m, gare à 300m). Grande facilité de parking en face de l'immeuble.Toutes les charges sont individuelles(eau, électricité et gaz). Renseignements et visites au 04/221.21.21.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
96 m2
Referentie
7KDVQF-X0CQ1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com