Kaart

5590 Ciney Appartement Verhuurd
88 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek dit prachtige twee slaapkamer appartement, gelegen in het hart van Ciney. Met zijn uitstekende locatie, bevindt u zich op een steenworp afstand van alle voorzieningen en winkels die de stad te bieden heeft. Het appartement is gevestigd op de eerste verdieping van een gebouw. Hier profiteert u van een ruime en lichte woonkamer - de ideale plek om te ontspannen of te entertainen.

Dit appartement beschikt ook over twee comfortabele slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer en een inloopkast. Daarnaast kunt u genieten van de ruimtelijkheid van een groot terras en de exclusiviteit van een eigen kelder. Het appartement is uitgerust met elektrische verwarming en dubbele beglazing. Met een energieprestatiecertificaat (PEB) van klasse C, is dit een energiezuinige keuze.

Beschikbaar voor onmiddellijke bewoning, is dit appartement te huur voor 700 euro per maand, plus 80 euro maandelijkse gemeenschappelijke kosten. Mis deze kans niet om te wonen in het bruisende Ciney. Uw ideale stadsappartement wacht op u.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Appartement 2 chambres en plein cœur de Ciney à deux pas de toutes les commodités et commerces. Situé au premier étage de l'immeuble, vous profiterez d'un spacieux et lumineux séjour. L'appartement dispose de deux chambres, une cuisine équipée, une salle de bains et un dressing. Vous bénéficierez également d'une spacieuse terrasse et d'une cave privative. Chauffage électrique, double vitrage. PEB C. Disponible immédiatement. Loyer 700€/mois + 80 € charges communes/mois.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
88 m2
Referentie
EPZAOC2DOQLU
Makelaar Code
5843528
EPC Waarde
250 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230530031735
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com