Home Te Huur Appartement 8421 De Haan
Molendreef 16-bus-02-01
Kaart

Molendreef 16-bus-02-01

8421 De Haan Appartement Te Huur

Op zoek naar een gezellige, instapklare flat met één slaapkamer? Wij hebben precies wat je nodig hebt, en nog veel meer! Deze charmante woning is ideaal gelegen nabij het hart van De Haan, een korte wandeling van alle noodzakelijke voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een lichte inkomhal die leidt naar een comfortabele leefruimte. Deze is voorzien van een open keuken, uitgerust met een oven, gaskookplaat en dampkap. Er is ook een praktische badkamer, compleet met douche, wastafel en toilet. De slaapkamer is niet alleen knus, maar biedt ook toegang tot een aantrekkelijk balkonterras, perfect om te genieten van de frisse buitenlucht. Dit terras heeft zelfs een handige opbergkast voor extra opslag! Voor fietsliefhebbers is er ook ruimte om je fiets veilig op te bergen in de gemeenschappelijke berging op de begane grond.

Onlangs hebben we het raam in de slaapkamer vervangen door een nieuw PVC raam met hoogrendementsglas en een nieuw rolluik. Dit zal niet alleen zorgen voor betere isolatie maar ook voor een aangenamer uitzicht. De woning is voorzien van centrale verwarming op aardgas, rolluiken en beschikt over een aparte gasboiler voor warm water. Het pand is volledig klaar om bewoond te worden vanaf 1 mei 2024 voor een maandelijkse huurprijs van 600 euro.

Met een totale bewoonbare oppervlakte van ongeveer 35 vierkante meter (exclusief terras), is deze woning de perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfort en gemak op een toplocatie. Ondanks de nabijheid van het centrum, bevindt de flat zich in een kleinschalige en rustige residentie, waardoor je kunt genieten van zowel stadsleven als rust. De woning heeft een perceel- en gebouwenscore van C, wat duidt op een lage kans op overstroming en is niet gelegen in een overstromingsrisicozone.

Kortom, deze flat combineert alle noodzakelijke elementen voor een comfortabel stadsleven: uitstekende locatie, comfortabele leefruimte, handige voorzieningen en veiligheid. Breng vandaag nog een bezoek aan deze charmante woning!

* * *

Molendreef 16-bus-02-01 - 8421 De Haan - Gezellige flat met 1 slaapkamer vlakbij het centrum.
Deze gezellige en instapklare flat is uitstekend gelegen vlakbij het centrum van De Haan.
Indeling: inkomhal, leefruimte met open keuken (oven, koelkast, gaskookplaat, dampkap en aansluiting wasmachine), badkamer (met douche, lavabo in meubel en toilet), slaapkamer met toegang tot het balkonterras. Het terras is voorzien van een handige opbergkast. Mogelijkheid tot het plaatsen van een fiets in de gemeenschappelijke berging op het gelijkvloers. Verwarming op aardgas. Overal rolluiken. Binnenkort wordt het raam in de slaapkamer nog vervangen door een nieuw PVC raam met hoogrendementsglas en een nieuw rolluik.
Deze kleinschalige en rustige Residentie is gelegen op wandelafstand van alle nodige voorzieningen (winkels, openbaar vervoer, …).
Vrij: 1 mei 2024.
Maandelijkse huurprijs: 600 euro.
Extra info
Bewoonbare oppervlakte: +/- 35 m² (exclusief terras)
Energie
EPC: 265 kWh/m² – Energielabel: C
Certificaatnummer: 20240325-0003188512-RES-1
Verwarming: centrale verwarming op aardgas.
Warm water via aparte gasboiler.
Ramen voorzien van rolluiken. Binnenkort wordt het raam in de slaapkamer nog vervangen door een nieuw PVC raam met hoogrendementsglas en een nieuw rolluik.
Indeling
Appartement op de tweede verdieping: inkomhal (1,8 m²)
living met open keuken (21,4 m²
toestellen keuken: oven, koelkast, gaskookplaat en dampkap + aansluiting wasmachine)
badkamer (2,5 m²
douche, lavabo in meubel, toilet)
slaapkamer (8,7 m²
voorzien van 2 opbergkasten).
Extra: balkon/terras (2,2 m²) met opbergkast.
Voorzieningen en comfort
Elektriciteit
Gas
Stadswater
Telefoon
Distributie
Informatieplicht
Beschermd erfgoed: neen
Overstromingskans van het perceel (perceelscore of P-score): C (kleine kans op overstroming)
Overstromingskans van het gebouw (gebouwenscore of G-score): C (kleine kans op overstroming)
Ligging in Signaalgebied: neen
Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen
Risicozone voor overstromingen: neen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 600
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
XH3F392CIRRF
Makelaar Code
14148
EPC Certificaat
20240325-0003188512-RES-1
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€600 / Creyf Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com