Home Te Huur Appartement 9800 Deinze
Tolpoortstraat 46
Kaart

Tolpoortstraat 46

9800 Deinze Appartement Te Huur
139 m² wonen
193 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtige, recent gebouwde penthouse gelegen op de bovenste verdieping in het hartje van Deinze. Dit spectaculaire pand wordt gekenmerkt door zijn luxueuze moderne comfort. Stap binnen in een domein met drie ruime slaapkamers en twee eigentijdse badkamers die een naadloos ontwerp en topklasse afwerking combineren.

De woonruimte is subtiel afgewerkt, waarbij natuurlijk licht rijkelijk binnenstroomt wat de ultieme uitnodigende sfeer creëert. De keuken is een droom voor elke hobbykok, volledig geïnstalleerd en uitgerust met een elegant kookeiland en hoogwaardige apparatuur.

Naar buiten toe beschikt deze penthouse over maar liefst 54m² aan zonovergoten terrassen. Deze buitenruimtes bieden ongeëvenaarde mogelijkheden om te genieten van het buitenleven terwijl je de schoonheid van de omringende uitzichten opsnuift. Elk detail in dit appartement is zorgvuldig bedacht om luxe en comfort te garanderen, inclusief praktische opslagruimtes en de meest verfijnde afwerkingen in de badkamers.

Bovendien profiteer je ook van een eigen staanplaats en fietsenberging, het toppunt van gemak. Benieuwd naar deze luxe penthouse in Deinze? Maak je afspraak via info@excellent-vastgoed.be! Houd rekening met bijkomende kosten: €65,- voor de garagebox en €85,- gemeenschappelijke kosten.

* * *

Tolpoortstraat 46 - 9800 Deinze - Ontdek de pracht van deze recente penthouse, gelegen op de bovenste verdieping in het centrum van Deinze en voorzien van alle moderne luxe die u zoekt!
Voorzien van maar liefst drie ruime slaapkamers en twee eigentijdse badkamers, een prachtig ingerichte leefruimte, overgoten met natuurlijk licht, en een volledig geïnstalleerde keuken, compleet met een stijlvol kookeiland en hoogwaardige apparatuur!
De volle 54m² aan zonovergoten terrassen bieden de mogelijkheid om te genieten van het buitenleven en de uitzichten. Elk detail is doordacht ontworpen om een gevoel van luxe en comfort te creëren, van de handige berging tot de moderne afwerking in de badkamers.
Het appartement beschikt ook over een staanplaats en fietsenberging.
Vraag uw afspraak aan via info@excellent-vastgoed.be!
Garagebox: €65,-
Gemeenschappelijke kosten: €85,-

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.195
Kadastraal Inkomen
€ 1.261
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2015
Grond oppervlakte
193 m2
Bewoonbare oppervlakte
139 m2
Referentie
B1PWF62VP5ZU
Makelaar Code
4102
EPC Waarde
125.27 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
44011-G-2011_295/EP09188/A001/D01/SD014
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€1.195 / Excellent Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com