Home Te Huur Appartement 9800 Deinze
Markizaatpark 34-B0102
Kaart

Markizaatpark 34-B0102

9800 Deinze Appartement Te Huur
93 m² wonen
2 slaapkamers

Dit prachtige, energiezuinige nieuwbouwappartement is ideaal gelegen aan de Leie, met een adembenemend uitzicht vanaf de eerste verdieping van een splinternieuw complex. U zult de luxe van een personenlift en de nabijheid van de Markt waarderen, waar alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Het appartement ligt tevens dichtbij diverse startpunten voor wandel- en fietsroutes, ideaal voor natuurliefhebbers.

Hoge duurzaamheid en comfort zijn gegarandeerd door kenmerken zoals zonnepanelen, vloerverwarming en een D-ventilatiesysteem. Het interieur wordt gekenmerkt door kwalitatieve afwerkingen zoals parketvloeren en een ingebouwde vestiaire. Voordat u intrekt, zal het appartement volledig geschilderd worden.

Uw huurprijs omvat een ondergrondse parkeerplaats en kelderberging, terwijl er ook een ruime gemeenschappelijke fietsenberging met oplaadmogelijkheden is. U kunt uitkijken naar de aanleg van gemeenschappelijke groenzones later dit jaar.

Bij binnenkomst verwelkomt de hal met vestiaire u, gevolgd door een ruime slaapkamer en een polyvalente kamer die gebruikt kan worden als bureau, speelkamer of kinderkamer. Een moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, een apart toilet en een open, volledig uitgeruste keuken vloeien samen in een eet- en zitruimte. Tot slot is er een wasplaats met extra opbergruimte.

Het appartement vereist domiciliëring en is beschikbaar vanaf 15 april 2024. De huurprijs bedraagt 1100 euro per maand, met een huurwaarborg van drie maanden huur. De gemeenschappelijke kosten bedragen een provisie van 50 euro per maand. Er zijn individuele meters voor water, gas en elektriciteit.

Bezoek kan enkel na afspraak. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, kunt u contact opnemen met Philippe Van Peteghem op het nummer 0467 04 33 11 of via e-mail op philippe@valorvastgoed.be.

* * *

Markizaatpark 34-B0102 - 9800 Deinze - Dit energiezuinig nieuwbouwappartement met prachtig uitzicht op de Leie, bevindt zich op de eerste verdieping van een gloednieuw complex, dat uitgerust is met een personenlift.  De woonst ligt op een boogscheut van de Markt, waardoor men alle voorzieningen binnen handbereik heeft.  In de nabije omgeving vertrekken er diverse wandel- en fietsroutes. Met zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatiesysteem D en een kwalitatieve afwerking inclusief parketvloeren en ingebouwde vestiaire, biedt dit appartement een comfortabele en duurzame leefomgeving. Voorafgaand aan de verhuur wordt het appartement nog volledig geschilderd. In de huurprijs is een ondergrondse parkeerplaats + kelderberging inbegrepen, terwijl er ook een ruime gemeenschappelijke fietsenberging met oplaadmogelijkheden beschikbaar is. De gemeenschappelijke groenzones worden later dit jaar aangelegd. Indeling: hal met vestiaire, 1 ruime slaapkamer, 1 polyvalente kamer (bureau, speelkamer, kinderkamer), badkamer met inloopdouche en badkamermeubel met lavabo, apart toilet, open en volledig geïnstalleerde keuken, eet- en zitplaats, wasplaats met berging. Domicilie verplicht
Huurprijs : 990 Euro per maand
Huurwaarborg : 3 maanden huur
Gemeenschappelijke lasten : 50 € provisie per maand + 60 € per maand huur ondergrondse staanplaats
Er zijn individuele tellers voor water, gas en electriciteit.
Beschikbaar vanaf 15/04/2024
Bezoeken enkel na afspraak.

Meer info of een bezoek?
Contacteer Philippe Van Peteghem 0467 04 33 11 of mail philippe@valorvastgoed.be 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 990
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
93 m2
Referentie
WR68UBYUVISN
Makelaar Code
5916843
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€990 / Valor Vastgoed
24 Mar 2024
€1.100 / Valor Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com