Home Te Huur Appartement 9800 Deinze
Markizaatpark 32-403
Kaart

Markizaatpark 32-403

9800 Deinze Appartement Te Huur
100 m² wonen

Ontdek dit energiezuinige nieuwbouwappartement op de vierde verdieping, gelegen nabij de Leie in Deinze. Het appartement, bereikbaar via lift, beschikt over een open en lichtrijke leefruimte met een volledig uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer. De grote ramen zorgen voor een directe verbinding met het zuidwestelijk gerichte terras. Het appartement heeft twee aparte slaapkamers, een apart toilet en een ruime berging met aansluitingen voor wasmachine en droger.

Het interieur is reeds geschilderd en de inkomdeur is voorzien van een driepuntssluiting. Behalve in de keuken, badkamer, berging en toilet, is overal parket aanwezig voor extra gezelligheid. Het appartement is ook uitgerust met vloerverwarming, aangedreven door een collectief systeem van energiezuinige warmtepompen.

Bij de huurprijs inbegrepen is een ondergrondse parkeerplaats met mogelijkheid tot opladen van een elektrisch voertuig en een kelderberging. Er is ook een grote gemeenschappelijke fietsenberging. Het appartement wordt nog voorzien van een inkomdeuralarm, verlichtingsarmaturen en raambekleding. Private zonnepanelen zijn al aanwezig en de gemeenschappelijke groenzones worden dit jaar nog aangelegd.

De huurprijs bedraagt 900 EUR per maand, plus 75 EUR per maand voor gemeenschappelijke kosten. Beschikbaar vanaf 1 juni 2024!

* * *

Markizaatpark 32-403 - 9800 Deinze - Dit energiezuinig nieuwbouwappartement situeert zich op de 4de verdieping in een gebouw met lift vlakbij de Leie te Deinze. Grote troef is het lichtrijke leefgedeelte, dit is een open ruimte met volledig geëquipeerde keuken (spoelbak, vaatwasmachine, kookplaat, dampkap, oven en koelkast) en gezellige woonkamer. De raampartijen zorgen voor direct contact met het zuid-westelijk gericht terras. Vanuit de nachthal heeft men toegang tot twee afzonderlijke slaapkamers. Verder beschikt het appartement over een apart toilet en een ruime bergplaats met aansluitingen voor wasmachine/droogkast. Het appartement werd reeds geschilderd en is voorzien van een inkomdeur met driepuntssluiting. Buiten de keuken, badkamer, berging en toilet is er overal parket aanwezig wat zorgt extra gezelligheid. Het appartement is overal voorzien van vloerverwarming op basis van een collectief systeem van energiezuinige warmtepompen (afrekening via maandelijkse provisie) . Inclusief in de huurprijs heeft u een ondergrondse ondergrondse staanplaats met de mogelijkheid tot opladen van een elektrisch voertuig en een kelderberging. Tevens is er een grote gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. Het appartement wordt nog voorzien van alarm aan de inkomdeur, verlichtingsarmaturen en raambekleding. Private zonnepanelen zijn reeds aanwezig. De gemeenschappelijke groenzones worden dit jaar nog aangelegd. Huurprijs: 900 EUR/maand + 75 EUR/maand gemeenschappelijke kosten. Beschikbaar vanaf 01/06/2024!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
K1L7T8JA9Y6D
Makelaar Code
5949099
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€900 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com