Home Te Huur Appartement 9800 Deinze
Markizaatpark 32-0102
Kaart

Markizaatpark 32-0102

9800 Deinze Appartement Te Huur

Ontdek Liv de Molens, een prachtig nieuwbouwappartement in het hart van Deinze, direct aan de Leie. Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping en biedt een adembenemend uitzicht op de rivier. Met winkels, horeca en openbaar vervoer vlakbij, en het park 'De Brielmeersen' op loopafstand, is de locatie onverslaanbaar.

Het appartement zelf heeft een open leefruimte met een volledig ingerichte keuken die leidt naar een ruim, overdekt terras. Daarnaast zijn er twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en dubbele wastafel, een berging en een garage. Er zijn ook twee extra opslagruimtes en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Het appartement is energiezuinig met een E-peil onder 35 en vloerverwarming aangedreven door een collectief systeem van energiezuinige warmtepompen. Het is volledig geschilderd en direct beschikbaar.

De huurprijs bedraagt €950 per maand, plus €50 voor gemeenschappelijke kosten en een maandelijkse provisie van €70 voor verwarming. Dit brengt de totale maandelijkse kosten op €1070.

* * *

Markizaatpark 32-0102 - 9800 Deinze - In het hart van Deinze, langs de Leie, vindt u Liv de Molens. Daar bieden wij een mooi, nieuwbouwappartement aan, gelegen op de 1ste verdieping, en met zicht op de Leie.
Winkels, horeca, openbaar vervoer, ... in de onmiddellijke omgeving. Het park 'De Brielmeersen' ligt op wandelafstand.

Het appartement omvat een leefruimte met open, ingerichte keuken, die toegang biedt tot het ruime, overdekte terras, een berging, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en dubbele wastafel. Extra troef is de garage en 2 extra bergingen. Gemeenschappelijke fietsenberging.

Troeven: Nieuwbouw E-peil < 35 Vloerverwarming op basis van een collectief systeem van energiezuinige warmtepompen Centrale ligging Volledig geschilderd Beschikbaar: Onmiddellijk

Prijs: € 950 + € 50 (gemeenschappelijke lasten) + € 70 (maandelijkse provisie verwarming) = € 1.070/ maand

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
IYF-O40N94LS
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€950 / Immo Francis De Meester
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com