Home Verhuurd Appartement 9470 Denderleeuw
Stationsstraat 18-3-1
Kaart

Stationsstraat 18-3-1

9470 Denderleeuw Appartement Verhuurd
114 m² wonen
€880

Dit instapklare duplexappartement op de derde verdieping is voorzien van alle comfort en gemakken. Het gebouw is uitgerust met een lift. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een inkomhal die leidt naar een apart gastentoilet, een kantoorruimte en een ruime slaapkamer. De badkamer op de begane grond heeft een ligbad, douche en wastafel.

De inkomhal leidt ook naar een ruime woonkamer met een open keuken. De keuken is volledig uitgerust met een dubbele spoelbak, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven. Daarnaast is er een aangrenzende bergruimte. Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping met nog twee slaapkamers.

Het appartement heeft een westgericht terras, perfect voor zonsondergangen. Verlichting en verduistering zijn al aanwezig. De locatie is ideaal, op loopafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen. Een afgesloten garagebox is inbegrepen in de huurprijs. Het appartement is beschikbaar vanaf augustus 2024. De huurprijs bedraagt €880 per maand, plus €110 per maand voor gemeenschappelijke kosten.

* * *

Stationsstraat 18-3-1 - 9470 Denderleeuw - Dit instapklare duplexappartement bevindt zich op de derde verdieping in een gebouw met lift en bestaat uit een inkomhal, apart gastentoilet, bureaukamer en een eerste ruime slaapkamer. De badkamer bevindt zich eveneens op de gelijkvloerse verdieping en bestaat uit een ligbad, douche en enkele wastafel. 

Via de inkomhal bereikt men de ruime leefruimte met open geïnstalleerde keuken (dubbele spoelbak, kookplaat, dampkap, vaatwasmachine, koelkast, combi-oven) met aansluitende bergruimte. Via een vaste trap bereikt men de tweede verdieping waar zich nog twee slaapkamers bevinden. 

Dit appartement beschikt over een westgericht terras. Verlichting en verduistering reeds aanwezig! Op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen. Tevens is een afgesloten garagebox inbegrepen in de huurprijs. Beschikbaar in de loop van augustus 2024! Huurprijs: € 880/maand + € 110/maand gemeenschappelijke kosten.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 880
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
114 m2
Referentie
ZBXU9KTAJFAA
Makelaar Code
5947830
EPC Waarde
128 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
201807180002073351-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€880 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com