Kaart

7912 Dergneau Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
€620

Ontdek dit prachtige, lichte en modern ingerichte appartement, ideaal gelegen op de tweede verdieping van een gezellig familiegebouw. Bovenop een rustige omgeving, geniet dit appartement van een ligging dicht bij belangrijke verkeersassen en alle essentiële faciliteiten. Houd er echter rekening mee dat er geen lift aanwezig is.

Bij binnenkomst verwelkomt de entree u in een ruime woonkamer, naast de volledig uitgeruste keuken. Het appartement biedt daarnaast twee comfortabele slaapkamers en een badkamer uitgerust met een douche en toilet.

Het appartement is voorzien van LED-verlichting en rolluiken voor extra comfort en privacy. Daarnaast zorgt de elektrische verwarming voor een aangename warmte tijdens de koudere maanden.

Aan parkeergelegenheid is ook gedacht: er is een specifieke parkeerplaats voor één auto voorzien. In dit appartement hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken over gemeenschappelijke kosten. Breng vandaag nog een bezoek en ontdek het zelf!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Mooi modern en licht appartement op de 2de verdieping zonder lift, gelegen in een rustige omgeving en dicht bij de belangrijkste wegen en alle faciliteiten. Gezinsgebouw. Het bestaat uit een inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche en toilet. Uitrusting: verlichting (ledverlichting) en rolluiken. Elektrische verwarming. Parkeerplaats voor 1 auto. Geen gemeenschappelijke kosten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 620
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
W-I5DZ4EK1RF
Makelaar Code
mooi-modern-en-licht-apparteme
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€620 / Immobilière Dumoulin
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com