Home Verhuurd Appartement 9831 Deurle
Muldersdreef 6-bus-3R
Kaart

Muldersdreef 6-bus-3R

9831 Deurle Appartement Verhuurd
217 m² wonen
3 slaapkamers
€2.200

Ervaar de ultieme luxe met ons exclusieve penthouse in Kasteel de Spoelberch, gelegen in het sfeervolle dorp Deurle. Dit stijlvolle appartement maakt deel uit van een uniek complex met slechts acht woningen en biedt drie slaapkamers, vier terrassen en een royale bewoonbare oppervlakte van 217 vierkante meter.

Veilig parkeren is gegarandeerd met een ondergrondse, beveiligde dubbele garagebox binnen de residentie. Zo kunnen uw voertuigen te allen tijde veilig worden gestald.

Bij binnenkomst op de eerste verdieping valt de ruime leefruimte direct op, grenzend aan het eerste terras. De open keuken is volledig uitgerust en biedt toegang tot een tweede terras. De eerste slaapkamer beschikt over een eigen douchekamer en het derde terras. Een extra badkamer met toilet en de tweede slaapkamer ronden deze verdieping af, compleet met het vierde terras.

Via een trap kom je op de tweede verdieping, waar een bureauruimte, toilet, berging en de derde slaapkamer zich bevinden, evenals een vierde terras.

Voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen (waaronder elektriciteit en de prachtige kasteeltuin) wordt een forfaitair bedrag van 250 euro per maand gevraagd.

Dit exclusieve penthouse in Kasteel de Spoelberch is een unieke kans als u op zoek bent naar luxe, ruimte en rust in een serene, groene omgeving! Mis deze kans niet en ontdek vandaag nog uw toekomstige droomwoning.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Muldersdreef 6-bus-3R - 9831 Deurle - Ontdek de ultieme luxe met onze exclusieve penthouse in Kasteel de Spoelberch, gelegen in het charmante dorp Deurle. Deze parel maakt deel uit van een uniek complex van slechts acht entiteiten en beschikt over drie slaapkamers, vier terrassen en een totale bewoonbare oppervlakte van 217 m².

In de residentie bevindt zich een ondergrondse, beveiligde en dubbele garagebox waardoor uw voertuigen ten allen tijde veilig gestationeerd kunnen worden.

Indeling van het appartement:

verdieping 1:
Inkomhal - toilet - leefruimte - terras 1 - geïnstalleerde open keuken - terras 2 - slaapkamer 1 met douchekamer - terras 3 - badkamer met toilet - slaapkamer 2 - terras 3.

verdieping 2:
Bureauruimte - toilet - berging - slaapkamer 3 - terras 4.

De gemeenschappelijke kosten, onder de vorm van een forfait, bedragen 250,00 euro/maand en dienen voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen (elektriciteit gemene delen, onderhoud kasteeltuin...)

Kortom; een unieke kans voor wie op zoek is naar luxe, ruimte en rust in een serene, groene omgeving!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.200
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2003
Bewoonbare oppervlakte
217 m2
Referentie
XII5KSUFLFIW
Makelaar Code
187230
EPC Waarde
1880 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€2.200 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com