Kaart

2100 Deurne Appartement Verhuurd
96 m² wonen
2 slaapkamers
€920

Dit unieke nieuwbouwappartement, gelegen op de levendige Bisschoppenhoflaan, biedt alle gemakken en voorzieningen op loopafstand. Openbaar vervoer en winkels zijn dichtbij, wat dit een ideale locatie maakt voor diegenen die voor het stadsleven kiezen.

Het appartement, gelegen op de eerste verdieping, biedt een weloverwogen indeling en een moderne afwerking. Bij binnenkomst valt meteen de heldere inkomhal op, die leidt naar de ruime eet- en leefruimte. De open keuken, uitgerust met alle moderne toestellen, is strategisch geplaatst aan de achterzijde van het appartement.

Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers aan de voorzijde van het gebouw. Een extra kenmerk is de handige bureauruimte. De badkamer is uitgerust met een comfortabele douche. Daarnaast heeft het appartement een apart toilet en een berging met aansluiting voor een wasmachine. Tot slot biedt het appartement een heerlijk terras, ideaal voor ontspanning na een lange dag.

Het appartement heeft een oppervlakte van 96 m² volgens de plannen en valt onder overstromingsgevoeligheidsklasse A, wat wijst op een laag risico op overstroming.

Er zijn extra's zoals een fietsenstalling en de mogelijkheid om een autostaanplaats bij te huren voor slechts €75 per maand (met een toeslag van €10 voor een laadpaal). Daarnaast zijn de gemeenschappelijke kosten een provisie van €100 per maand en zijn de nutsvoorzieningen op een eigen meter.

Voor wie op zoek is naar iets hoger, dit type appartement is ook beschikbaar op de verdiepingen 2, 3 en 4 (prijzen op aanvraag). Welkom in jouw toekomstige woning in deze prachtige nieuwbouw!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

OPENHUIZENDAG 30/3/2024 (enkel op afspraak)
Ligging: Dit uniek nieuwbouwappartement ligt op de Bisschoppenhoflaan met openbaar vervoer en winkels op wandelafstand.
Indeling: inkomhal, toilet, eet- en leefruimte, keuken, berging met aansluiting voor wasmachine, 2 slaapkamers, bureauruimte, badkamer, kelderberging en terras
Beschrijving: Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. We betreden het appartement in de inkomhal. De leef- en eetruimte met open keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De keuken is volledig uitgerust met alle toestellen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers dewelke aan de voorzijde zijn gelegen. Verder beschikt het appartement nog over een bureauruimte. De badkamer beschikt over een douche. Verder is er nog een apart toilet aanwezig en berging met aansluiting voor een wasmachine. Tot slot beschikt het appartement over een aangenaam terras.
Extra:- Gemeenschappelijke kosten: provisie € 100/maand - Nutsvoorzieningen op eigen meter- Mogelijkheid om autostaanplaats bij te huren aan €75/maand (+10 euro voor met laadpaal)- Fietsenstalling- Nieuwbouw - Dit type is ook beschikbaar op de verdiepingen 2, 3 en 4 (prijzen op aanvraag)
96 m² cfr. plannen
Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse AOverstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 920
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
96 m2
Referentie
BH5Q-L9DQ3WA
Makelaar Code
140592
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€920 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com