Kaart

2100 Deurne Appartement Verhuurd
83 m² wonen
2 slaapkamers
€885

Dit unieke nieuwbouwappartement bevindt zich in de levendige Bisschoppenhoflaan, waar openbaar vervoer en winkels op een steenworp afstand liggen. Het appartement ligt op de eerste verdieping en biedt een ruime en lichte leef- en eetruimte met een volledig uitgeruste open keuken aan de achterzijde. Voor extra gemak heeft het appartement ook een berging met de mogelijkheid tot aansluiting van een wasmachine.

Het comfort strekt zich verder uit naar twee sfeervolle slaapkamers aan de voorzijde en een badkamer met douche. Een apart toilet zorgt voor meer privacy en praktische indeling. Als kers op de taart komt dit appartement met een prachtig terras, de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving.

Het appartement heeft zijn eigen meter voor nutsvoorzieningen en de gemeenschappelijke kosten bedragen €100 per maand. Optioneel kan je voor een meerprijs van €75 per maand een autostaanplaats huren, met de mogelijkheid tot een laadpaal voor een extra €10. Een fietsenstalling is ook beschikbaar voor gemakkelijke opslag van je tweewieler.

Het moderne appartement heeft een royale oppervlakte van 83 vierkante meter. Niet onbelangrijk om te vermelden is dat zowel het perceel als het gebouw is geclassificeerd als klasse A voor overstromingsgevoeligheid. Dit betekent dat ze zijn geïnspecteerd en veilig zijn bevonden wat betreft overstromingsrisico's.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

OPENHUIZENDAG 30/3/2024 (enkel op afspraak)
Ligging: Dit uniek nieuwbouwappartement ligt op de Bisschoppenhoflaan met openbaar vervoer en winkels op wandelafstand.
Indeling: inkomhal, toilet, eet- en leefruimte, keuken, berging met aansluiting voor wasmachine, 2 slaapkamers, badkamer, kelderberging en terras
Beschrijving: Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. We betreden het appartement in de inkomhal. De leef- en eetruimte met open keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De keuken is volledig uitgerust met alle toestellen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers dewelke aan de voorzijde zijn gelegen. De badkamer beschikt over een douche. Verder is er nog een apart toilet aanwezig en berging met aansluiting voor een wasmachine. Tot slot beschikt het appartement over een aangenaam terras.
Extra:- Gemeenschappelijke kosten: provisie €100/maand - Nutsvoorzieningen op eigen meter- Mogelijkheid om autostaanplaats bij te huren aan €75/maand (+10 euro voor met laadpaal)- Fietsenstalling- Nieuwbouw
83 m² cfr. plannen
Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse AOverstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 885
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
83 m2
Referentie
UVQ55X7QD6HA
Makelaar Code
140588
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€885 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com