Kaart

2100 Deurne Appartement Verhuurd
76 m² wonen
2 slaapkamers
€850

Ontdek dit unieke nieuwbouwappartement, gunstig gelegen aan de Bisschoppenhoflaan. Met het openbaar vervoer en diverse winkels op loopafstand, combineert deze woning comfort met gemak.

Bij binnenkomst word je begroet door een ruime inkomhal die leidt naar een gezellige eet- en leefruimte met open keuken. Gelegen aan de achterzijde van het appartement, is deze ruimte de perfecte plek om te ontspannen of gasten te ontvangen. De volledig uitgeruste keuken, compleet met alle toestellen, maakt het bereiden van maaltijden tot een waar genot.

Het appartement beschikt verder over twee comfortabele slaapkamers aan de voorzijde en een moderne badkamer uitgerust met een douche. Een aparte berging met aansluiting voor een wasmachine en een apart toilet maken deze woning compleet. Daarnaast beschikt het appartement ook over een aangenaam terras, ideaal om te genieten van zonnige momenten.

Met een oppervlakte van 76m², biedt dit appartement ruim voldoende plaats. Bovendien is er de mogelijkheid om een autostaanplaats bij te huren aan €75/maand (+€10 voor met laadpaal). Gemeenschappelijke kosten bedragen €100/maand, waarbij nutsvoorzieningen op eigen meter worden genoteerd. Als extra troef beschikt het gebouw over een fietsenstalling. Dit appartementstype is eveneens beschikbaar op de tweede, derde en vierde verdieping (prijzen op aanvraag).

Dit alles draagt bij aan het aantrekkelijke karakter van dit nieuwbouwappartement, geklasseerd als overstromingsveilig perceel en gebouw klasse A. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

OPENHUIZENDAG 30/3/2024 (enkel op afspraak)

Ligging: Dit uniek nieuwbouwappartement ligt op de Bisschoppenhoflaan met openbaar vervoer en winkels op wandelafstand.
Indeling: inkomhal, toilet, eet- en leefruimte, keuken, berging met aansluiting voor wasmachine, 2 slaapkamers, badkamer, kelderberging en terras
Beschrijving: Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. We betreden het appartement in de inkomhal. De leef- en eetruimte met open keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De keuken is volledig uitgerust met alle toestellen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers dewelke aan de voorzijde zijn gelegen. De badkamer beschikt over een douche. Verder is er nog een apart toilet aanwezig en berging met aansluiting voor een wasmachine. Tot slot beschikt het appartement over een aangenaam terras.
Extra:- Gemeenschappelijke kosten: provisie €100/maand - Nutsvoorzieningen op eigen meter- Mogelijkheid om autostaanplaats bij te huren aan €75/maand (+10 euro voor met laadpaal)- Fietsenstalling- Nieuwbouw - Dit type is ook beschikbaar op de verdiepingen 2, 3 en 4 (prijzen op aanvraag)
76 m² cfr. plannen
Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse AOverstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
76 m2
Referentie
HDF7S2WY1T-U
Makelaar Code
140587
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€850 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com