Kaart

2100 Deurne Appartement Verhuurd
83 m² wonen
2 slaapkamers
€950

Ontdek dit unieke nieuwbouwappartement, strategisch gelegen op de Bisschoppenhoflaan. Dankzij de nabije openbare vervoersmogelijkheden en winkels, heeft dit appartement alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Betreed het appartement via de ruime leef- en eetruimte die naadloos overgaat in de volledig uitgeruste open keuken. Deze bevindt zich aan de voorzijde van het appartement, waardoor je een aangenaam uitzicht hebt terwijl je geniet van je maaltijden. Een praktische berging met wasmachineaansluiting zorgt ervoor dat je alle nodige faciliteiten bij de hand hebt.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers aan de achterzijde, die elk uitkijken op de rustgevende tuin. Begin je dag met een verkwikkend uitzicht over het groen voordat je aan de slag gaat. De badkamer is uitgerust met een douche voor een snelle opfrisbeurt of ontspannend bad op het einde van de dag. Een apart toilet ruimte wordt ook aangeboden voor extra comfort.

De ruime en aangename tuin is de perfecte plek om te ontspannen of vrienden te ontvangen. Daarnaast zijn de gemeenschappelijke kosten beperkt tot een provisie van €100 per maand en zijn de nutsvoorzieningen op eigen meter. Er is een mogelijkheid om een autostaanplaats bij te huren aan €75 per maand, met extra optie voor een laadpaal aan €10 per maand. Voor de fietsliefhebbers is er een fietsenstalling aanwezig.

Het nieuwbouw appartement heeft een totale oppervlakte van 83 m² en beide het perceel en gebouw hebben een overstromingsgevoeligheidsklasse A, wat betekent dat ze niet overstromingsgevoelig zijn. Ontdek de mogelijkheden van dit unieke appartement vandaag nog!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Ligging: Dit uniek nieuwbouwappartement ligt op de Bisschoppenhoflaan met openbaar vervoer en winkels op wandelafstand.
Indeling: inkomhal, toilet, eet- en leefruimte, open keuken, berging met aansluiting voor wasmachine, 2 slaapkamers, badkamer, kelderberging en tuin
Beschrijving: Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping. We betreden het appartement via de leef- en eetruimte met open keuken dewelke is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De open keuken is volledig uitgerust met alle toestellen. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de twee slaapkamers dewelke uitkijken op de tuin. Verder beschikt het appartement over een badkamer dewelke beschikt over een douche. Verder is er nog een apart toilet aanwezig en berging met aansluiting voor een wasmachine. Tot slot beschikt het appartement over een ruime aangename tuin.
Extra:- Gemeenschappelijke kosten: provisie €100/maand - Nutsvoorzieningen op eigen meter- Mogelijkheid om autostaanplaats bij te huren aan €75/maand (+10 euro voor met laadpaal)- Fietsenstalling- Nieuwbouw
83 m² cfr. plannen
Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse AOverstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
83 m2
Referentie
TG-TN-3V84CP
Makelaar Code
140581
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€950 / Heylen Vastgoed
24 Mar 2024
€1.000 / Heylen Vastgoed
17 Mar 2024
€950 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com