Kaart

2100 Deurne Appartement Te Huur
75 m² wonen
1 slaapkamers

Ontdek dit unieke, ruime nieuwbouwappartement gelegen aan de levendige Bisschoppenhoflaan. Toegankelijkheid is troef want zowel winkels als openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Dit appartement is ideaal voor een koppel of alleenstaande die op zoek is naar een gerieflijke woonst op een toplocatie.

Zet voet binnen in de uitnodigende inkomhal die leidt naar een gezellige eet- en leefruimte, gesitueerd aan de voorzijde van het appartement. De volledig uitgeruste keuken bevindt zich aan de achterzijde en kijkt uit op een ruime tuin. Een wasmachine kan je kwijt in de aparte berging.

Het appartement beschikt over een slaapkamer die het uitzicht op de tuin als extra bonus heeft. De badkamer, voorzien van een comfortabele douche, en een apart toilet vullen de indeling verder aan.

Inbegrepen bij deze woonst is een kelderberging. Optioneel kan je een autostaanplaats bijhuren voor €75 per maand. Elektrische laadpaal is mogelijk voor een meerprijs van €10. Een handige fietsenstalling is ook voorzien.

De gemeenschappelijke kosten bedragen €100 per maand, waarbij alle nutsvoorzieningen op een eigen meter worden geregistreerd. Met een oppervlakte van 75 vierkante meter, conform de plannen, biedt dit appartement meer dan genoeg ruimte om comfortabel te wonen.

Tot slot, dit perceel en gebouw zijn gecategoriseerd onder overstromingsgevoeligheidsklasse A. Dit nieuwbouwappartement is niet alleen aantrekkelijk, maar ook veilig en duurzaam. Ontdek zelf de vele voordelen en plan snel je bezoek!

* * *

Ligging: Dit uniek nieuwbouwappartement ligt op de Bisschoppenhoflaan met openbaar vervoer en winkels op wandelafstand.
Indeling: inkomhal, toilet, eet- en leefruimte, keuken, berging met aansluiting voor wasmachine, slaapkamer, badkamer, kelderberging en tuin
Beschrijving: Dit ruim nieuwbouwappartement met 1 slaapkamer op leuke locatie is perfect voor een koppel of alleenstaande. Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping. We betreden het appartement via de leef- en eetruimte dewelke is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterzijde vinden we de keuken terug dewelke volledig is uitgerust met alle toestellen. Het appartement beschikt over één slaapkamer dewelke uitkijkt op de tuin. Verder beschikt het appartement over een badkamer dewelke beschikt over een douche. Verder is er nog een apart toilet aanwezig en berging met aansluiting voor een wasmachine. Tot slot beschikt het appartement over een ruime aangename tuin.
Extra:- Gemeenschappelijke kosten: provisie €100/maand - Nutsvoorzieningen op eigen meter- Mogelijkheid om autostaanplaats bij te huren aan €75/maand (+10 euro voor met laadpaal)- Fietsenstalling- Nieuwbouw
75 m² cfr. plannen
Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse AOverstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 875
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
R6XXY3H2CS3V
Makelaar Code
140580
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€875 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com