Kaart

2100 Deurne Appartement Verhuurd
96 m² wonen
2 slaapkamers
€955

Kom op 30 maart 2024 naar onze openhuisdag (enkel op afspraak) en ontdek dit unieke nieuwbouwappartement in de Bisschoppenhoflaan. Met het openbaar vervoer en winkels op wandelafstand, is deze locatie bijzonder gunstig gelegen.

Betreed het appartement via de inkomhal op de eerste verdieping. De ruime eet- en leefruimte met modern uitgeruste open keuken is een ware eye catcher. Opvallend zijn ook de twee gezellige slaapkamers aan de voorzijde van het appartement, evenals de handige bureauruimte. De badkamer is voorzien van een comfortabele douche. Er is tevens een apart toilet en handige berging met aansluiting voor wasmachine. Het aangename terras is de kers op de taart van dit appartement.

Bovendien geniet je van verschillende extra's zoals: een provisie voor gemeenschappelijke kosten van € 100 per maand, eigen nutsvoorzieningen meter en een fietsenstalling. Er is zelfs de mogelijkheid om een autostaanplaats bij te huren voor €75 per maand (+10 euro voor met laadpaal)!

Dit type appartement is ook beschikbaar op de verdiepingen 2, 3 en 4. Neem contact met ons op voor prijzen en meer informatie.

Met een totale oppervlakte van 96 vierkante meter (volgens de plannen), heb je voldoende ruimte om je dromen waar te maken. En geen zorgen in verband met overstromingsgevaar, zowel het perceel als het gebouw behoren tot klasse A, wat betekent dat ze niet overstromingsgevoelig zijn.

Mis deze kans niet om jouw perfecte nieuwbouwappartement te vinden op deze toplocatie!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

OPENHUIZENDAG 30/3/2024 (enkel op afspraak)
Ligging: Dit uniek nieuwbouwappartement ligt op de Bisschoppenhoflaan met openbaar vervoer en winkels op wandelafstand.
Indeling: inkomhal, toilet, eet- en leefruimte, keuken, berging met aansluiting voor wasmachine, 2 slaapkamers, bureauruimte, badkamer, kelderberging en terras
Beschrijving: Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. We betreden het appartement in de inkomhal. De leef- en eetruimte met open keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De keuken is volledig uitgerust met alle toestellen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers dewelke aan de voorzijde zijn gelegen. Verder beschikt het appartement nog over een bureauruimte. De badkamer beschikt over een douche. Verder is er nog een apart toilet aanwezig en berging met aansluiting voor een wasmachine. Tot slot beschikt het appartement over een aangenaam terras.
Extra:- Gemeenschappelijke kosten: provisie € 100/maand - Nutsvoorzieningen op eigen meter- Mogelijkheid om autostaanplaats bij te huren aan €75/maand (+10 euro voor met laadpaal)- Fietsenstalling- Nieuwbouw - Dit type is ook beschikbaar op de verdiepingen 2, 3 en 4 (prijzen op aanvraag)
96 m² cfr. plannen
Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse AOverstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 955
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
96 m2
Referentie
SWQCKKQIXXQW
Makelaar Code
140621
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€955 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com