Kaart

2100 Deurne Appartement Verhuurd
76 m² wonen
2 slaapkamers
€905

Reserveer een plek voor de openhuisdag op 30 maart 2024 en ontdek dit unieke nieuwbouwappartement aan de Bisschoppenhoflaan. Ideaal gelegen met openbaar vervoer en lokale winkels op slechts een korte wandelafstand.

Dit appartement, gelegen op de eerste verdieping, charmeert direct bij binnenkomst met zijn lichte en gastvrije inkomhal. Een ruime leef- en eetruimte wacht u op aan de achterzijde van het appartement, verbonden met een volledig uitgeruste open keuken. Het appartement telt ook twee comfortabele slaapkamers die aan de voorzijde liggen.

De badkamer is modern ingericht en voorzien van een douche. Voor extra gemak is er een apart toilet en een praktische berging met wasmachineaansluiting. Het appartement heeft tevens een aangenaam terras waar u kunt ontspannen en genieten van uw omgeving.

In de maandelijkse provisie van €100 zijn de gemeenschappelijke kosten inbegrepen. Nutsvoorzieningen worden apart gemeten en gefactureerd. Er is de mogelijkheid om een autostaanplaats te huren voor €75 per maand, met een extra vergoeding van €10 voor een laadpaal. U kunt ook gebruik maken van de handige fietsenstalling.

Verder nog belangrijk om te weten, dit flatgebouw is gloednieuw en soortgelijke appartementen zijn ook beschikbaar op de tweede, derde en vierde verdieping. Prijzen zijn op aanvraag. Het appartement zelf is 76 m² groot volgens de plannen.

Wat betreft de overstromingsgevoeligheid zit u hier veilig, zowel het perceel als het gebouw zijn geclassificeerd als klasse A, wat de beste classificatie is.

Mis niet deze kans om uw nieuwe thuis te vinden in dit prachtige nieuwbouwappartement op een heerlijk centrale locatie.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

OPENHUIZENDAG 30/3/2024 (enkel op afspraak)

Ligging: Dit uniek nieuwbouwappartement ligt op de Bisschoppenhoflaan met openbaar vervoer en winkels op wandelafstand.
Indeling: inkomhal, toilet, eet- en leefruimte, keuken, berging met aansluiting voor wasmachine, 2 slaapkamers, badkamer, kelderberging en terras
Beschrijving: Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. We betreden het appartement in de inkomhal. De leef- en eetruimte met open keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De keuken is volledig uitgerust met alle toestellen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers dewelke aan de voorzijde zijn gelegen. De badkamer beschikt over een douche. Verder is er nog een apart toilet aanwezig en berging met aansluiting voor een wasmachine. Tot slot beschikt het appartement over een aangenaam terras.
Extra:- Gemeenschappelijke kosten: provisie €100/maand - Nutsvoorzieningen op eigen meter- Mogelijkheid om autostaanplaats bij te huren aan €75/maand (+10 euro voor met laadpaal)- Fietsenstalling- Nieuwbouw - Dit type is ook beschikbaar op de verdiepingen 2, 3 en 4 (prijzen op aanvraag)
76 m² cfr. plannen
Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse AOverstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 905
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
76 m2
Referentie
GUI4L4YPLHUY
Makelaar Code
140615
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€905 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com