Kaart

Kerkstraat 8-3001

9890 Dikkelvenne Appartement Verhuurd
95 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Geniet van luxueus wonen in het hart van Dikkelvenne, met een prachtig bovenste appartement in een kleinschalige residentie. Vanaf het zuidelijk georiënteerde terras heb je een adembenemend uitzicht over de Scheldevallei en het prachtige kasteeldomein Baudries.

Dit bijzondere appartement is een echte topkeuze met zijn geothermische verwarming, zonnepanelen en uitzonderlijke keuken. Bovendien komen er twee parkeerplaatsen bij, waarvan één overdekt, en een afzonderlijke bergruimte, perfect voor het stallen van fietsen.

Het volledig geschilderde energiezuinige appartement (E-peil minder dan 20) biedt een zeer ruime woonkamer, gecombineerd met een exclusieve keuken. Daarnaast heeft het appartement ook een aparte opbergruimte, twee slaapkamers, en een badkamer met chic meubilair en een inloopdouche.

Op het gebied van energiezuinigheid is dit appartement werkelijk het neusje van de zalm: het beschikt over vloerverwarming én vloerkoeling dankzij de geothermische technologie.

De kosten voor de voorzieningen bedragen 70 euro per maand. Als luxe en duurzaamheid hoog op je lijstje staan, is dit appartement in Dikkelvenne zeker iets voor jou.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kerkstraat 8-3001 - 9890 Dikkelvenne - Luxueus wonen in hartje Dikkelvenne. Vanop dit bovenste appartement in deze kleine residentie kijk je vanop het zuidgericht terras uit op de Scheldevallei. Vooraan zie je het prachtige kasteeldomein Baudries.

EXCEPTIONELE TOPPER MET GEOTHERMIE, ZONNEPANELEN, UITZONDERLIJKE KEUKEN, TERRAS,... EN 2 STAANPLAATSEN (waarvan één overdekt; eveneens : afzonderlijke berging bvb. voor fietsen).

Dit - volledig geschilderd - BEN-appartement (E-peil < 20) beschikt over een bijzonder ruime leefruimte met een exclusieve keuken. Er is een afzonderlijke berging in het appartement aanwezig. Twee slaapkamers. Badkamer met stijlvol meubel en inloopdouche.

Neusje van de zalm op energetisch vlak : vloerverwarming én vloerkoeling (dankzij de geothermie).

Provisie vaste kosten : 70 euro / maand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
3PNVMBDEBEV4
Makelaar Code
TH/2383
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com