Kaart

Oostendestraat 4

8600 Diksmuide Appartement Verhuurd
94 m² perceel
2 slaapkamers
€800

Gelegen in het centrum van Diksmuide, op een steenworp afstand van de Grote Markt, winkels en openbaar vervoer, vindt u dit luxueuze nieuwbouwappartement. Dit instapklare appartement biedt een ruime woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken, inclusief keramische kookplaat, dampkap, spoelbak, oven, vaatwasmachine en koelkast.

Het appartement heeft ook een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, twee volwaardige slaapkamers, een praktische berging en een groot balkon of terras waar u heerlijk kunt ontspannen. Het is reeds geschilderd en voorzien van basisverlichting en gordijnrails.

Comfort wordt gegarandeerd door de centrale verwarming op aardgas en de ramen met hoogrendementsglas. Bovendien draagt de aanwezigheid van 4 zonnepanelen bij tot lagere energiekosten.

Als extraatje is er beneden een ruime afgesloten garage die tevens als extra opslagruimte kan dienen. De beschikbaarheid van het appartement is bespreekbaar. Er is ook een optie om een appartement met drie slaapkamers te huren; vraag ons naar de mogelijkheden!

De huurprijs voor de ondergrondse afgesloten parkeergarage bedraagt €85 per maand en de gemeenschappelijke lasten zijn €50 per maand.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Oostendestraat 4 - 8600 Diksmuide - In het centrum van Diksmuide, vlakbij de Grote Markt, klein- en groothandel en openbaar vervoer bevindt zich dit luxe nieuwbouwappartement.
Het appartement beschikt over een ruime leefruimte met een volledig uitgeruste open keuken (keramische kookplaat, dampkap, spoelbak, oven, vaatwasmachine en frigo). Verder is er ook nog de badkamer (ingericht met inloopdouche en dubbele lavabo), twee volwaardige slaapkamers, een gerieflijke berging en een zeer ruim balkon/terras waar het gezellig vertoeven is. Het appartement is instapklaar (geschilderd, basislichtarmaturen en gordijnrails voorzien).
Uiteraard is er centrale verwarming op aardgas en zijn de ramen voorzien van hoogrendementsbeglazing. Het appartement beschikt ook over 4 zonnepanelen, waardoor de verbruikslasten een stuk lager liggen.
Beneden is er ook de zeer ruime afgesloten garage, die ook als extra bergruimte kan gebruikt worden.
Beschikbaar vanaf: overeen te komen.
Ook mogelijkheid tot huren van een appartement met 3 slaapkamers. Vraag naar de mogelijkheden!
Ondergrondse afgesloten parkeergarage: €85/maand
Gemeenschappelijke lasten: €50/maand

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
94 m2
Referentie
G0DDGX5AGYMW
Makelaar Code
DIKVH2023076
EPC Certificaat
in aanvraag
Prijs Geschiedenis
29 Feb 2024
€800 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com