Kaart

Oostendestraat 4

8600 Diksmuide Appartement Te Huur
112 m² perceel
2 slaapkamers

Dit luxe nieuwbouwappartement bevindt zich in het hart van Diksmuide, vlakbij de Grote Markt en met zowel klein- als groothandel en openbaar vervoer binnen handbereik. Het ruime appartement, dat instapklaar is met geschilderde muren, basisverlichting en gordijnrails, biedt een comfortabele leefruimte met een volledig uitgeruste open keuken (voorzien van keramische kookplaat, dampkap, spoelbak, oven, vaatwasmachine en koelkast).

Naast de prachtige open leefruimte beschikt het appartement ook over een moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, twee volwaardige slaapkamers, een praktische berging en een riant balkon/terras - perfect om te ontspannen in de buitenlucht.

Het appartement is verder uitgerust met centrale verwarming op aardgas en ramen met hoogrendementsbeglazing. Daarnaast zorgen de 4 zonnepanelen ervoor dat de verbruikskosten laag blijven.

Bij het appartement hoort ook een zeer ruime, afgesloten garage op de begane grond, die eventueel extra bergruimte kan bieden. De beschikbaarheid van het appartement kan in overleg worden bepaald.

Voor wie meer ruimte nodig heeft, bestaat er een optie om een appartement met 3 slaapkamers te huren; neem contact op voor meer informatie. De huurprijs voor de ondergrondse afgesloten parkeergarage bedraagt €85 per maand en de gemeenschappelijke kosten zijn €50 per maand.

Dit luxueuze appartement in het centrum van Diksmuide biedt zowel comfort als gemak, met alle voorzieningen binnen handbereik.

* * *

Oostendestraat 4 - 8600 Diksmuide - In het centrum van Diksmuide, vlakbij de Grote Markt, klein- en groothandel en openbaar vervoer bevindt zich dit luxe nieuwbouwappartement.
Het appartement beschikt over een ruime leefruimte met een volledig uitgeruste open keuken (keramische kookplaat, dampkap, spoelbak, oven, vaatwasmachine en frigo). Verder is er ook nog de badkamer (ingericht met inloopdouche en dubbele lavabo), twee volwaardige slaapkamers, een gerieflijke berging en een zeer ruim balkon/terras waar het gezellig vertoeven is. Het appartement is instapklaar (geschilderd, basislichtarmaturen en gordijnrails voorzien).
Uiteraard is er centrale verwarming op aardgas en zijn de ramen voorzien van hoogrendementsbeglazing. Het appartement beschikt ook over 4 zonnepanelen, waardoor de verbruikslasten een stuk lager liggen.
Beneden is er ook de zeer ruime afgesloten garage, die ook als extra bergruimte kan gebruikt worden.
Beschikbaar vanaf: overeen te komen.
Ook mogelijkheid tot huren van een appartement met 3 slaapkamers. Vraag naar de mogelijkheden!
Ondergrondse afgesloten parkeergarage: €85/maand
Gemeenschappelijke lasten: €50/maand

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
112 m2
Referentie
RR3U41YK3WDE
Makelaar Code
DIKVH2023077
EPC Certificaat
in aanvraag
Prijs Geschiedenis
29 Feb 2024
€800 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com