Home Te Huur Appartement 8600 Diksmuide
Reuzemolenstraat 4-1-1
Kaart

Reuzemolenstraat 4-1-1

8600 Diksmuide Appartement Te Huur
79 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Gelegen in het bruisende stadscentrum en op slechts een steenworp afstand van de Grote Markt, winkels en het station, vindt u dit charmante 2-slaapkamerappartement. Zodra u de gemeenschappelijke inkomhal betreedt, wordt u verwelkomd door een comfortabele ruimte die nog wordt aangevuld met een handige gemeenschappelijke fietsenstalling.

Het appartement zelf bevindt zich op de eerste verdieping en straalt een gevoel van thuis uit bij elke stap die u zet. De ruime leefruimte en open ingerichte keuken, compleet met dubbele spoelbak, elektrische kookplaat, dampkap, oven en koelkast, bieden de perfecte setting voor zowel dagelijkse maaltijden als avondjes entertainment.

Een berging met wasvoorzieningen zorgt ervoor dat uw praktische behoeften niet worden vergeten. Verder vindt u er een modern ingerichte badkamer met een dubbele wastafel, een ligbad en een gloednieuwe inloopdouche, evenals twee comfortabele slaapkamers.

Dit appartement is voorzien van PVC schrijnwerk en dubbele beglazing en geniet van elektriciteit dag/nacht en verwarming via accumulatie, wat bijdraagt aan uw comfort en efficiëntie. Houd er echter rekening mee dat huisdieren niet zijn toegestaan in dit gebouw.

Beschikbaar en klaar om te worden bewoond, met een bijkomende kost van 40 euro per maand voor gemeenschappelijke kosten. Maak van deze woning uw nieuwe thuis in het hart van de stad.

* * *

Reuzemolenstraat 4-1-1 - 8600 Diksmuide - Appartement met 2 slaapkamers in het centrum Dit appartement bevindt zich op een boogscheut van de Grote Markt, station, winkels,... en bestaat uit:

GELIJKVLOERS: Gemeenschappelijke inkomhal - gemeenschappelijke fietsberging.

VERDIEP 1: Inkomhal - apart toilet - ruime leefruimte - open ingerichte keuken met dubbele spoelbak, elektrische kookplaat, dampkap, oven en koelkast - berging met aansluitingen voor de wasvoorzieningen - ingerichte badkamer met dubbele lavabomeubel, ligbad en nieuwe inloopdouche - slaapkamer 1 - slaapkamer 2.

ALGEMEEN:
- Lift aanwezig.
- Schrijnwerk: PVC, dubbele beglazing
- Elekriciteit: dag/nacht.
- Verwarming: accumulatie.
- Geen huisdieren toegelaten.
- Onmiddellijk vrij.
- Gemeenschappelijke kosten: 40€/maand

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
79 m2
Referentie
ZPB-1Q8RP92I
Makelaar Code
VV2024-018H
EPC Waarde
265 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
1819064
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com