Kaart

Rijksweg 73-001

3650 Dilsen-Stokkem Appartement Verhuurd
80 m² wonen
2 slaapkamers
€800

Dit prachtige nieuwbouwappartement op de begane grond combineert comfort, duurzaamheid en een onverslaanbare locatie. Met een ruime oppervlakte van 80 vierkante meter, biedt dit appartement voldoende ruimte voor comfortabel wonen. Het beschikt over een uitnodigende inkomhal die leidt naar een gezellige woonkamer met een open keuken die binnenkort zal worden geïnstalleerd. Ook beschikt het over een handige berging en twee slaapkamers die elk nog voorzien worden van stijlvol laminaat.

Ontspannen buiten vertoeven is altijd een optie dankzij het ruime terras waar je heerlijk kunt ontspannen. Het appartement beschikt ook over een eigen privé kelderberging met sensorverlichting, ideaal voor extra opslagruimte. Parking is geen probleem, want er is een vaste autostandplaats gereserveerd voor elk appartement aan de achterkant van het gebouw. Bezoekers kunnen vrij parkeren aan de voorkant van het gebouw. Daarnaast zijn er laadpunten mogelijk voor elektrische auto's.

De appartementen zijn CO2 neutraal en daarmee zeer energiezuinig. Ze zijn allen uitgerust met een warmtepomp die werkt op elektriciteit en zonnepanelen. Elk appartement is volledig geschilderd en al voorzien van ledverlichting, wat betekent dat ze helemaal instapklaar zijn.

De maandelijkse vaste kosten bedragen slechts 50 euro en dekken het onderhoud van de gemeenschappelijke tuin en het gemeenschappelijk elektriciteitsverbruik, zonder jaarlijkse afrekening. Dit is echt de perfecte plek om te wonen en te genieten van een energiezuinige levensstijl. Wacht niet langer, er is een startverklaring aanwezig voor dit appartement!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rijksweg 73-001 - 3650 Dilsen-Stokkem - Dit mooie nieuwbouw appartement op het gelijkvloers is niet alleen gunstig gelegen en energiezuinig.
Het appartement heeft een oppervlakte van 80m³.

Het bestaat uit een inkomhal, living met open keuken(zal binnenkort geïnstalleerd worden), berging, badkamers en 2 slaapkamers (die nog voorzien worden van laminaat).

Tevens is er een mooi ruim terras van 26,07m³ aanwezig, waar men rustig kan vertoeven.

Achter het gebouw is er 1 vaste autostandplaats voorzien per appartement, vooraan het gebouw kan er vrij geparkeerd worden.

Ieder appartement heeft ook zijn eigen privékelderberging voorzien met verlichting op sensor.

Er kunnen laadpunten voorzien worden op de parkeerplaatsen achter het gebouw.

Het zijn CO2 neutrale appartementen en dus zeer energiezuinig, alle appartementen zijn ook voorzien van een warmtepomp (elektriciteit en zonnepanelen)

De appartementen zijn ook reeds voorzien van ledverlichting en volledig geschilderd, dus INSTAPKLAAR.

De vaste kosten van € 50,00 zijn voor onderhoud gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijk elektriciteitsverbruik zonder jaarlijkse afrekening.

Startverklaring aanwezig

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
VMY2Z-Q8VNF3
Makelaar Code
H2639-N
Prijs Geschiedenis
13 Feb 2024
€800 / Group I.N.C.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com