Kaart

Rijksweg 73-002

3650 Dilsen-Stokkem Appartement Te Huur
85 m² wonen
2 slaapkamers

Dit charmante en ruime nieuwbouwappartement bevindt zich op het gelijkvloers en biedt naast een ideale ligging ook de voordelen van energiezuinig wonen. Met een totale oppervlakte van 85m² biedt deze parel een inkomhal, een gezellige woonruimte met open keuken (die binnenkort wordt geïnstalleerd), een handige berging, een badkamer en twee slaapkamers die nog worden voorzien van laminaat.

Buiten kunt u genieten van een mooi, ruim terras, ideaal voor rustige momenten in de open lucht. Elke bewoner heeft tevens recht op een vaste autostandplaats achter het gebouw, maar er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar aan de voorkant van het complex.

Een privékelderberging, uitgerust met sensorverlichting, is bij elk appartement inbegrepen, en laadpunten kunnen worden geïnstalleerd op de parkeerplaatsen aan de achterzijde van het gebouw.

De appartementen zijn CO2-neutraal en uiterst energiezuinig, mede dankzij de aanwezigheid van een warmtepomp die gebruik maakt van elektriciteit en zonnepanelen. Bovendien is elke eenheid reeds voorzien van ledverlichting en volledig geschilderd, waardoor ze direct instapklaar zijn.

De vastgestelde kosten van €50,00 per maand omvatten het onderhoud van de gemeenschappelijke tuin en het gemeenschappelijke elektriciteitsverbruik, zonder jaarlijkse afrekening. Een startverklaring is aanwezig.

* * *

Rijksweg 73-002 - 3650 Dilsen-Stokkem - Dit mooie ruime nieuwbouw appartement op het gelijkvloers is niet alleen gunstig gelegen en energiezuinig.
Het appartement heeft een oppervlakte van 85m³.

Het bestaat uit een inkomhal, living met open keuken(zal binnenkort geïnstalleerd worden), berging, badkamers en 2 slaapkamers (die nog voorzien worden van laminaat).

Tevens is er een mooi ruim terras van 25,85m² aanwezig, waar men rustig kan vertoeven.

Achter het gebouw is er 1 vaste autostandplaats voorzien per appartement, vooraan het gebouw kan er vrij geparkeerd worden.

Ieder appartement heeft ook zijn eigen privékelderberging voorzien met verlichting op sensor.

Er kunnen laadpunten voorzien worden op de parkeerplaatsen achter het gebouw.

Het zijn CO2 neutrale appartementen en dus zeer energiezuinig, alle appartementen zijn ook voorzien van een warmtepomp (elektriciteit en zonnepanelen)

De appartementen zijn ook reeds voorzien van ledverlichting en volledig geschilderd, dus INSTAPKLAAR.

De vaste kosten van € 50,00 zijn voor onderhoud gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijk elektriciteitsverbruik zonder jaarlijkse afrekening.

Startverklaring aanwezig

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
LQ5ABHXN39P1
Makelaar Code
H2641-N
Prijs Geschiedenis
13 Feb 2024
€850 / Group I.N.C.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com