Home Te Huur Appartement 3650 Dilsen-Stokkem
Lemmenshoefstraat 54bus-4
Kaart

Lemmenshoefstraat 54bus-4

3650 Dilsen-Stokkem Appartement Te Huur
65 m² wonen
65 m² perceel
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Op zoek naar een gezellig en knus dakappartement in Dilsen-Stokkem? Dit ruime appartement, gebouwd in 1996, is de perfecte keuze voor singles of koppels die op zoek zijn naar een aangename, betaalbare woonst. Met 1 slaapkamer, een garage en een modern afgewerkte badkamer, heb je alles wat je nodig hebt qua comfort en gemak.

Met een royale bewoonbare oppervlakte van 65m² biedt dit appartement voldoende ruimte om te genieten van een comfortabele levensstijl. Het appartement is bovendien energiezuinig, met een EPC-waarde van 210 wat resulteert in lagere energiekosten.

De bijbehorende garage biedt niet alleen ruimte om je auto veilig te parkeren, maar ook extra opbergruimte. De badkamer, voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten, is modern afgewerkt waarmee het geheel een hedendaagse look krijgt.

Gelegen in een rustige omgeving met alle voorzieningen dichtbij, dit dakappartement biedt een combinatie van gemak en tranquiliteit. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een gezellige en betaalbare thuis!

* * *

Lemmenshoefstraat 54bus-4 - 3650 Dilsen-Stokkem - Dit ruime dakappartement is gelegen in Dilsen-Stokkem en is ideaal voor wie op zoek is naar een gezellige en knusse woonplek. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer, een garage en een badkamer. Het is gebouwd in 1996.

Met een bewoonbare oppervlakte van 65m² is er voldoende ruimte om comfortabel te kunnen wonen. De EPC-waarde van 210 zorgt ervoor dat het appartement energiezuinig is, wat resulteert in lagere energiekosten.

De garage biedt voldoende ruimte voor het veilig parkeren van een auto of het opbergen van spullen. De badkamer is voorzien van alle nodige faciliteiten en is modern afgewerkt.

Dit appartement is ideaal voor een single persoon of een koppel dat op zoek is naar een betaalbare en gezellige woonst. Met alle voorzieningen in de buurt en een rustige omgeving, is dit dakappartement zeker een aanrader!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1996
Grond oppervlakte
65 m2
Bewoonbare oppervlakte
65 m2
Referentie
URGUGTZ2DW60
Makelaar Code
739A
EPC Waarde
210 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
0001118323
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com