Home Verhuurd Appartement 9160 Eksaarde
Eksaarde-dorp 118-bus-A101
Kaart

Eksaarde-dorp 118-bus-A101

9160 Eksaarde Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
€750

Dit ruime appartement beschikt over een eigen garage, omgeven door comfort en design. Het pand heeft twee slaapkamers, waarvan één uitgerust is met een prachtige dressing. De gezellige living biedt voldoende ruimte voor ontspanning. De ingerichte keuken ontbreekt niet aan essentieel keukengerei. Hierin vind je onder meer een koelkast, kookvuur, dampkap en oven. Bovendien zijn er twee bergingen beschikbaar, perfect voor extra opslag.

Daarnaast beschikt het appartement over een toilet aangesloten op regenwater, een duurzame en ecologische keuze. De badkamer onderscheidt zich door een stijlvolle inloopdouche en een modern lavabomeubel. Ontspan en geniet van de buitenlucht op je eigen terras.

Bovendien zijn de algemene kosten inbegrepen en is de centrale verwarming op gas. Met een laag Energie Prestatie Certificaat (EPC) van 54 kWh/m², draagt dit appartement bij aan energiezuinig wonen.

Geïnteresseerd in een bezichtiging? Mail naar info@immovanhoorick.be. Dit appartement belichaamt een perfecte mix van ruimte, comfort en duurzaamheid.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Eksaarde-dorp 118-bus-A101 - 9160 Eksaarde - Ruim appartement met garage. Ind; 2 slaapkamers (1 slaapkamer met dressing), living, ingerichte keuken (frigo, kookvuur, dampkap en oven), 2 bergingen, toilet aangesloten op regenwater, badkamer met inloopdouche, lavabomeubel, terras en garage. CV op gas. Alg kosten inbegrepen. EPC 54 kWh/m². Voor bezoek mail naar info@immovanhoorick.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Referentie
VR4N177Z0E18
Makelaar Code
LEK118A101CCCC
EPC Waarde
54 kWh/m2
EPC Label
A
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€750 / Immo Van Hoorick
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com