Kaart

1050 Elsene Appartement Verhuurd
105 m² wonen
2 slaapkamers
€447.000

Kom dit prachtige appartement ontdekken dat een renovatie nodig heeft, maar gunstig is gelegen met een adembenemend uitzicht op het Buchholtz Park en op een steenworp afstand van Pl. Châtelain. Het appartement bestaat uit een inkomhal met garderobe en apart gastentoilet, een ruime en zeer lichte woonkamer met goed onderhouden parket dat een opfrisbeurt behoeft, een aangenaam grote keuken met een klein balkon. Verder bevat het appartement een nachthal met twee zeer ruime en lichte slaapkamers, waarvan één met een balkon en de andere met een op maat gemaakte muurkast, een doucheruimte met toilet en twee kelders op gelijkvloers niveau. Er is een conciërge aanwezig om u te assisteren. Let wel, het elektrische certificaat is niet-conform. De gemeenschappelijke kosten zijn laag en het appartement is voorzien van dubbel glas. Op slechts honderd meter afstand vindt u het Tenbosch Park en diverse voorzieningen zijn binnen handbereik.

Bezoekmomenten worden op zaterdagmiddagen gecoördineerd. Gelieve een afspraak te maken. Makelaars hoeven geen contact op te nemen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Venez découvrir ce bel appartement à rénover, idéalement situé avec une vue imprenable sur le Parc Buchholtz et à deux pas de Pl.Châtelain. Composé d'un hall d’entrée avec vestiaire et WC invités séparé, un séjour spacieux et très lumineux avec parquet très bon mais à rafraichir, une cuisine de taille agréable avec un petit balcon, un hall de nuit avec deux chambres très spacieuses et lumineuses, dont une avec balcon et une avec mur de placards sur mesure, une salle de douche avec WC et deux caves au rez de. Ch.. Conciërge présent. Certificat électrique non conforme. Faibles coûts communs. Double vitrage. A une centaine de mètres éloigné se trouve le Parc Tenbosch et proche de toutes commodités.

Visites coordinés les Samedi après-midi. Veuilles prende rendre-vous.
Pas d’agences Immo.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 447.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
R-0GWAXA1VQR
Prijs Geschiedenis
29 Mar 2024
€447.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com