Kaart

1050 Elsene Appartement Te Huur
2 slaapkamers

Ontdek dit volledig gerenoveerde gelijkvloers appartement met twee slaapkamers in de populaire Kastelein wijk. Met een bruto oppervlakte van 120 m² volgens PEB en een terras, biedt dit appartement alle comfort die u nodig heeft. Het bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ruime woonkamer met balkenplafond, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken die toegang geeft tot het terras. Er is ook een mezzanine die gebruikt kan worden als kantoorruimte of lounge/tv-ruimte. Aan de nachtzijde vindt u twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer en kleedkamer. Extra voorzieningen zijn onder andere een inbegrepen parkeerplaats, een kelder, alarm, beveiligde bouw, gemeenschappelijke tuin, videofoon en wasplaats. De maandelijkse kosten voor gemeenschappelijke lasten en verwarming bedragen 150 EUR en de energieprestatiecertificaat is klasse D.

De Kastelein wijk staat bekend om zijn nabijheid tot het stadscentrum en het Ter Kamerenbos. U vindt er een breed scala aan restaurants, winkels en een populaire markt. Bovendien is er gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Melody Bingoni.

* * *

In de zeer populaire wijk Kastelein, rustig, binneneiland, begane grond twee slaapkamers, volledig gerenoveerd met een bruto oppervlakte volgens PEB 120 m ² en terras.   
Het appartement bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een grote woonkamer met balkenplafond, een woon- en eetkamer, een volledig uitgeruste keuken die uitkomt op het terras, een mezzanine die kan worden gebruikt als kantoorruimte of als lounge / tv. Nachtzijde, twee slaapkamers met elk een badkamer en kleedkamer.
Anderen: parkeerplaats inbegrepen, kelder, alarm, beveiligde bouw, gemeenschappelijke tuin, videofoon, wasplaats. Belastingen: gemeenschappelijk en verwarming 150 EUR. PEB: D
Het Kastelein staat bekend om zijn ligging niet ver van het stadscentrum en vlakbij het Ter kamerenbos. Het staat vol met allerlei soorten restaurants, winkels en de markt is erg populair. Gemakkelijke en snelle toegang tot openbaar vervoer.   
Neem voor meer informatie contact op met Melody Bingoni op + 32 (0) 2 640 08 01.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.300
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
XB973Z0QMC-E
Makelaar Code
5951126
EPC Waarde
163 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€2.300 / Sotheby's Bruxelles
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com