Home Te Huur Appartement 9320 Erembodegem
Geraardsbergsesteenweg 164-0-1
Kaart

Geraardsbergsesteenweg 164-0-1

9320 Erembodegem Appartement Te Huur
82 m² wonen

Dit energiezuinige appartement, dat recentelijk is gebouwd in Erembodegem, ligt centraal in een intieme residentie met alle gemakken binnen handbereik. Denk aan winkels, scholen, het treinstation en de toegangsweg naar de E40 richting Brussel en Gent.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een hal, die naast een apart toilet toegang biedt tot een sfeervolle leefruimte. De open keuken, die naadloos aansluit op deze woonkamer, is volledig uitgerust met een oven, vaatwasser, kookplaat, koelkast en afzuigkap. Vanuit de keuken stap je zo op het beschutte terras, een heerlijke plek om te ontspannen.

Het appartement bevat naast deze ruimtes ook een handige bergruimte, twee comfortabele slaapkamers en een frisse badkamer met douche en wastafel. Door zijn energiezuinigheid en comfortabele inrichting is dit appartement perfect voor wie zorgeloos wil wonen en snel bij diverse grote steden wil kunnen zijn.

Voor een huurprijs van €795 per maand krijg je niet alleen dit prachtige appartement, maar ook een inbegrepen staanplaats. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 maart 2024.

* * *

Geraardsbergsesteenweg 164-0-1 - 9320 Erembodegem - Dit recente en energiezuinige appartement te Erembodegem is gelegen in een kleinschalige residentie nabij winkels, scholen, station en oprit autostrade E40 richting Brussel/ Gent. 
Het appartement bestaat uit een inkomhal met apart toilet en leefruimte met open geïnstalleerde keuken. De keuken werd voorzien van oven, vaatwasmachine, kookplaat, koelkast en dampkap. Via de keuken heeft men toegang tot afgeschermde terras. 

Verder beschikt het appartement over een bergruimte, twee slaapkamers en een badkamer met douche en enkele wastafel. Dit appartement  energiezuinige appartement is ideaal voor wie op zoek is naar comfortabel wonen en een vlotte verbinding naar diverse grootsteden. 

Huurprijs 795 EUR/maand. Staanplaats inbegrepen in de huurprijs! Beschikbaar vanaf 01/03/2024.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 795
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2019
Bewoonbare oppervlakte
82 m2
Referentie
KBUTQ6U9C9W6
Makelaar Code
5872737
EPC Waarde
104 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20244018-0003102253-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
26 Feb 2024
€795 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com