Kaart

Termurenlaan 16-1-1

9320 Erembodegem Appartement Te Huur
88 m² wonen

Dit volledig gemeubileerde appartement, op loopafstand van het centrum van Erembodegem en het station, is gelegen op de eerste verdieping van een gebouw met lift. Het appartement heeft een inkomhal met een apart gastentoilet en biedt toegang tot de woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken. Vanuit de woonkamer kunt u genieten van het terras met uitzicht op de Dender rivier. Het appartement heeft twee slaapkamers en een badkamer met een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Een parkeerplaats aan de voorkant van het gebouw is inbegrepen in de huurprijs van 1100,- EUR per maand. Er zijn geen extra gemeenschappelijke kosten. Dit ruime appartement is perfect voor wie op zoek is naar rust, ruimte en een centrale locatie.

* * *

Termurenlaan 16-1-1 - 9320 Erembodegem - Dit bemeubeld appartement gelegen op wandelafstand van het centrum van Erembodegem en station bevindt zich op de eerste verdieping in een gebouw met lift. Het appartement beschikt over een inkomhal met apart gastentoilet. Via deze hal bereikt men de leefruimte met open geïnstalleerde keuken (oven, kookplaat, dampkap, koelkast, vaatwasser en spoelbak). Via de leefruimte heeft men toegang tot het terras met zicht op de Dender rivier. Daarnaast beschikt het appartement over twee slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad met douche functie, toilet en dubbele wastafel. Het appartement wordt bemeubeld verhuurd. Staanplaats aan de voorzijde van het gebouw is inbegrepen in de huurprijs.
Dit ruime appartement is ideaal voor wie op zoek is naar rust, ruimte en een centrale ligging. Huurprijs 1100,- EUR/ maand en GEEN GEMEENSCHAPPELIJKE KOSTEN.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.100
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
88 m2
Referentie
H2RJYOUIDO24
Makelaar Code
5949605
EPC Waarde
226 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20231212-0003071075-RES-1
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€1.100 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com