Kaart

Dorent 92

9420 Erpe-Mere Appartement Verhuurd
123 m² wonen
2 slaapkamers
€795

Op zoek naar een prachtig appartement op het gelijkvloers, gelegen nabij het levendige station van Burst in Erpe Mere? Ontdek dit lichtrijke woning waar comfort en ruimte samenkomen. Bij binnenkomst nodigt de uitgestrekte woonkamer - verlicht door het grote schuifraam - u meteen uit om te relaxen. De woonkamer geeft u directe toegang tot een tuin en terras, perfect voor wat ontspanning na een lange dag.

Naast de woonkamer bevindt zich een aparte keuken, volledig uitgerust met een koelkast, oven en kookplaat. Aansluitend vindt u een royale keukenberging, ideaal voor al uw keukengerei. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een apart toilet, een nuttige wasberging en een badkamer met een douche die ook als bad kan dienen.

Een ander opvallend kenmerk van deze woning is de privé garage, bereikbaar via de tuin, uitgerust met een automatische garagepoort voor uw gemak. Beschikbaar vanaf 1 mei 2024, met algemene kosten van slechts 15 euro per maand. Benieuwd geworden? Voor meer informatie of het plannen van een bezoek ter plaatse, neem gerust contact met ons op via het online contactformulier.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Dorent 92 - 9420 Erpe-Mere - Gelijkvloers appartement nabij het station van Burst (Erpe Mere). Het appartement beschikt over een zeer ruime en lichtrijke woonkamer met groot schuifraam naar de tuin en het terras. Een aparte keuken (geïnstalleerd met koelkast, oven en kookplaat) met aansluitend een ruime keukenberging. 2 ruime slaapkamers, een aparte toilet, wasberging en badkamer met douche in bad. Langs de tuin heeft u toegang tot de private garage met automatische garagepoort. Beschikbaar vanaf 1 mei 2024. Algemene kosten 15 euro per maand. Meer informatie of een bezoek ter plaatse via het online contactformulier.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 795
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
123 m2
Referentie
2KYXHFSFS99B
Makelaar Code
5868713
EPC Waarde
172 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
Certificaat-20230207-0002803011-RES-1
Prijs Geschiedenis
15 Feb 2024
€795 / Welleman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com