Home Verhuurd Appartement 9420 Erpe-Mere
Leedsesteenweg 190-4
Kaart

Leedsesteenweg 190-4

9420 Erpe-Mere Appartement Verhuurd
90 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

In het centrum van Erpe-Mere vind je dit recent gebouwde, lichte appartement, gelegen op de eerste verdieping van een modern complex. Dankzij de gunstige ligging aan de Leedsesteenweg zijn tal van winkels, scholen en sportcentra binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Bovendien biedt de nabijgelegen E-40 uitstekende verbindingsmogelijkheden.

Bij binnenkomst in het appartement word je verwelkomd door een ruime hal die toegang geeft tot een apart toilet en een grote leefruimte. Deze laatste gaat naadloos over in een volledig ingerichte open keuken die voorzien is van alle moderne gemakken zoals een oven, een vaatwasser, een kookplaat en een koelkast. Direct naast de keuken vind je een praktische berging waar je extra koelkast of diepvries en wasmachine kan plaatsen.

Via een schuifdeur kom je vervolgens bij de nachthal die leidt naar de badkamer met ligbad en wastafel, twee comfortabele slaapkamers en een ruim, rustgevend terras aan de achterzijde van het appartement.

Bijkomend voordeel is dat een parkeerplaats in de ondergrondse garage inbegrepen is in de huurprijs! De bijkomende kosten bedragen 50 euro per maand.

Je kunt je inschrijven voor het geplande bezichtigingsmoment via de website www.immoderas.be/afspraak-instructie. De eerstvolgende kijkdag is gepland op 27 maart 2024 om 16:00 uur. Kom langs en ontdek dit fantastische appartement in Erpe-Mere!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Leedsesteenweg 190-4 - 9420 Erpe-Mere - ERPE-MERE - Centraal gelegen recent appartement 

Inschrijven voor het geplande bezoekmoment kan via de website => www.immoderas.be/afspraak-instructie

Dit lichtrijk appartement is gelegen op de 1e verdieping van een recent appartementsgebouw. Door de centrale ligging aan de Leedsesteenweg bereik je binnen enkele minuten allerlei winkels, scholen & sportcentra met de wagen, alsook de op- en afrit van de E-40.

Het appartement omvat een inkomhal, apart toilet, grote leefruimte met een open volledig geïnstalleerde keuken ( oven, vaatwas, kookplaat, koelkast). aanpalend aan de keuken is een handige bergingsruimte die plaats biedt aan een wasmachine en eventuele extra koelkast/diepvries. De nachthal, die volledig afgesloten is door middel van een schuifdeur, geeft uit op de badkamer met ligbad en wastafel, de 2 slaapkamers en het ruime & rustige terras aan de achterzijde.

 In deze huurprijs is tevens een staanplaats in de kelderverdieping inbegrepen ! 

AK: 50€/maand. 



Kijkdag: 18/04/2024 - 14:30

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
LB9JEYVKJ2GM
Makelaar Code
5906028
EPC Waarde
119 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240305-0003166332-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com