Kaart

Krielhoek 48

9420 Erpe-Mere Appartement Verhuurd
102 m² wonen
2 slaapkamers
€875

Dit schitterende nieuwbouwappartement, op loopafstand van het station Burst, is nu te huur. Het bevindt zich op de begane grond en beschikt over twee slaapkamers. De moderne open keuken is voorzien van alle gemakken zoals een vaatwasser en inductiekookplaat, verzekert een optimaal culinair comfort.

De woonkamer met grote raampartijen zorgt voor een prachtige lichtinval. U kunt volop genieten van ontspanning in de ruime badkamer, voorzien van zowel een douche als een ligbad. Aan de achterkant van het appartement vindt u een privéterras dat op korte termijn zal worden beplant door de verhuurder.

Daarnaast beschikt het appartement ook over een handige buitenberging die perfect gebruikt kan worden voor het stallen van fietsen en afvalcontainers. Een bijkomend voordeel is de bijbehorende privéparkeerplaats, die inbegrepen is in de huurprijs.

Het gehele appartement wordt geschilderd aangeleverd en is voorzien van lichtarmaturen. Dankzij zijn centrale ligging vlakbij station, winkels en scholen en met vlotte verbindingen naar Zottegem, Aalst en de E40, is dit een uiterst aantrekkelijk huuraanbod. Neem voor meer informatie contact op via het online contactformulier. Beschikbaarheid is per direct. Let op: het EPC-certificaat is nog in opmaak.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Krielhoek 48 - 9420 Erpe-Mere - Dit nieuwbouw appartement op wandelafstand van het station Burst wordt te huur aangeboden. Een gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers. Een moderne, geïnstalleerde open keuken (vaatwasmachine, inductievuur, etc.. ) biedt culinair comfort. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen en zorgen voor veel lichtinval. Een ruime badkamer met douche en bad voor de ultieme ontspanning. Achteraan is er een privaat terras dat door de verhuurder nog wordt voorzien van beplanting. Een buitenberging voor het stallen van fietsen en afvalcontainers biedt meerwaarde. Er is een private autostaanplaats inbegrepen in de huurprijs. Het volledige appartement wordt geschilderd en voorzien van lichtarmaturen. Zeer centrale ligging, nabij het station, winkels, scholen, vlotte verbinding Zottegem - Aalst en E40. Onmiddellijk beschikbaar. Contact en meer informatie via het online contactformulier. EPC in opmaak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 875
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
102 m2
Referentie
2XD-TKPA9RVU
Makelaar Code
5924041
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€875 / Welleman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com