Kaart

Garenstraat 2-c

9940 Ertvelde Appartement Te Huur
120 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar ruimte, rust en bereikbaarheid? Ontdek dit sfeervolle appartement in het hart van Ertvelde. Badend in het licht, bevindt dit verblijf zich op de derde verdieping waar u gegarandeerd rust vindt. Geen zorgen over de beklimming, want er is een lift aanwezig in het pand.

Dit appartement heeft niet alleen een uitstekende ligging in het centrum van Ertvelde, het biedt ook alles binnen handbereik. Alle kamers zijn volledig ingericht en bevinden zich op hetzelfde niveau. Het beschikt over een royale leefruimte met een open keuken. Daarnaast zijn er twee volwaardige slaapkamers, elk met een eigen badkamer voor totaal comfort en privacy.

Direct aangesloten op de leefruimte, zult u genieten van een ruim zonneterras - perfect om te ontspannen op zonnige dagen. Beneden is er een gemeenschappelijke tuin of binnenplaats, een geweldige plek om uw buren te ontmoeten. En laten we de privé parkeerplaats niet vergeten die naast het blok is gelegen.

Het appartement heeft een praktische indeling, bestaande uit een inkomhal, apart toilet, ruime leefruimte met open keuken, zonneterras, nachthal, berging/wasplaats en de twee volwaardige slaapkamers met elk hun eigen badkamer. Niet te vergeten de parkeerplaats en de gemeenschappelijke tuin/binnenplaats.

De huurprijs van €915 per maand omvat de gemeenschappelijke kosten en parkeerplaats. Neem voor meer informatie of een bezoek contact op met Chadia via 0470 032 876. Trakteer uzelf op een ruime, rustige en zeer bereikbare woning in Ertvelde!

* * *

Garenstraat 2-c - 9940 Ertvelde - Dit lichtrijk appartement, gelegen op de 3de verdieping (rust gegarandeerd + LIFT aanwezig) heeft een absolute TOPligging in CENTRUM ERTVELDE waarbij alles letterlijk om de hoek ligt ! De ruimtes in het appartement zijn volwaardig en allemaal op hetzelfde verdiep. Er is een zeer ruime leefruimte met open keuken en 2 volwaardige slaapkamers met elk een privé badkamer !
Aansluitend aan de leefruimte is er een ruim zonneterras en beneden is er een gemeenschappelijke tuin/koer. Naast de blok heeft u ook een privé parkeerplaats !
Ideaal voor wie opzoek is naar ruimte, rust en een enorme bereikbaarheid !

Indeling: inkomhal, apart toilet, ruime leefruimte met open keuken, zonneterras, nachthal, berging/wasplaats en de 2 volwaardige slaapkamers met elk een eigen badkamer.
+ de staanplaats en genot van de gemeenschappelijke tuin/koer.

In de huurprijs van 915 euro zijn de gemeenschappelijke kosten en staanplaats inbegrepen.
Meer info of een bezoek? Bel Chadia 0470 032 876 !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 915
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
GXCEHO82RYYK
Makelaar Code
THgarenstraat2c
EPC Waarde
443 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€915 / TDM Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com