Kaart

2910 Essen Appartement Verhuurd
81 m² wonen
2 slaapkamers
€795

Ontdek dit prachtige appartement gelegen op een uiterst gunstige locatie. Met twee slaapkamers, een ruim terras en een eigen garage is hier aan alles gedacht voor uw comfort. Bij binnenkomst in het appartement merkt u meteen de heldere en uitnodigende leef- en eetruimte met veel natuurlijk zonlicht. Aan deze leefruimte vindt u de open keuken, volledig uitgerust met een kookplaat, dampkap, vaatwasser, oven én koelkast.

Bijkomend biedt dit appartement een handige bergruimte naast de keuken. Vanuit de leefruimte krijgt u toegang tot het zeer ruime terras via een schuifraam: de perfecte plek om te genieten van rustige momenten of om gezellig samen te zijn met vrienden of familie. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een comfortabele bad-douchecombinatie met douchescherm. Voorts zijn er nog twee slaapkamers en een gastentoilet aanwezig.

Bovendien hoort bij het appartement een aparte garagebox, inbegrepen in de prijs. Het appartement is energiezuinig met een EPC-waarde van 252 kWh/m²/jaar. De gemeenschappelijke kost bedraagt €25, wat een provisie inhoudt voor de algemene delen en het poetsen van de gang. Met een oppervlakte van 81 m², bevestigd door het EPC, biedt dit appartement voldoende ruimte voor een aangenaam wooncomfort.

Wat de locatie betreft, deze is zeer centraal met openbaar vervoer, winkels, invalswegen en horeca op wandelafstand. Het perceel en het gebouw zijn bovendien geclassificeerd als klasse A wat betreft overstromingsgevoeligheid, wat betekent dat het risico op overstroming zeer laag is. Dit appartement garandeert dus niet alleen comfort, maar ook gemoedsrust.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Prachtig appartement 2 slaapkamers, ruim terras en garage!

Indeling: inkomhal, leef- en eetruimte, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, terras, garage

Beschrijving: We bereiken het appartement op de eerste verdieping via de traphal. Het appartement beschikt over een inkomhal dat toegang geeft tot alle andere ruimtes. De leefruimte bevat veel natuurlijk zonlicht en heeft aansluitend de open keuken die voorzien is van een kookplaat, dampkap, vaatwasser, oven en koelkast. Naast de keuken is nog een handige bergruimte voorzien. De leefruimte beschikt over een schuifraam die toegang geeft tot het zeer ruim terras. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel en bad-douchecombinatie met douchescherm. Verder bevat het appartement nog 2 slaapkamers en een gastentoilet. Tot slot hoort er nog een aparte garagebox bij het appartement.

Ligging: : Centraal en gunstig gelegen met openbaar vervoer, winkels, invalswegen, horeca,... op wandelafstand.

Extra:
- EPC:252 kWh/m²/jaar
- Garagebox inclusief in de prijs
- Groot terras
- Gemeenschappelijke kost: €25 (provisie algemene delen + poets gang)

81 m² cfr. EPC

Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse A
Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 795
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
81 m2
Referentie
LLC86D6Y9PTT
Makelaar Code
142573
EPC Waarde
252 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€795 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com