Home Te Huur Appartement 9940 Evergem
Langerbrugsestraat
Kaart

Langerbrugsestraat

9940 Evergem Appartement Te Huur
74 m² wonen
2 slaapkamers

Langerbrugsestraat - 9940 Evergem - Uw zoektocht eindigt waar het zonlicht uw nieuwe dag begroet, in dit verbluffend recent gebouwde appartement, gelegen binnen de zoete adem van Gent, slechts een vijftien minuten dromen van haar kloppend hart vol cultuur en leven. Dit is uw exclusieve uitnodiging om te wonen op een plek waar elk detail een verlengstuk is van puur woongenot.
Geniet van uw persoonlijke zonrijke terras, majestueus uitkijkend over een rustgevende groene vista, waar de dagen langzaam overgaan in de sterrennachten, en waar uw ziel op adem komt. Prachtig oriëntatie naar het zuiden nodigt het licht uit om speels te dansen over elk hoekje.
Met een private autostaanplaats die geduldig wacht op uw thuiskomst, naast een praktische ideale fietsenstalling, combineert deze woonstede comfort met stijlvolle efficiëntie van een leven op het gelijkvloers. Volg de gemakkelijke opgang naar de eerste verdieping, een plek zonder lift, maar vol belofte, waar uw intrek een feest van levendigheid en architectonisch meesterschap betekent.
Bij elke stap door uw inkomhal opent zich een leefruimte van 26m² die zich elegant vlijt aan uw zijde, met deuren die openzwaaien naar uw terras – een ontsnapping die u oproept om voluit te genieten onder de zachte streling van de zonnekussen. De keuken is een droom in helderwit, een ruimte waar de toestellen uw assistenten zijn, elke maaltijd een kunstwerk, en elke seconde een bevestiging van uw keuze voor een leven vol genot.
Twee royale slaapvertrekken beloven de stilte van de nacht, waar rust primeert en dromen vrij zweven. De moderne, luxueuze badkamer met zijn elegante inloopdouche fluistert ochtendliturgieën van vernieuwing en verjonging, terwijl de keramische parkettegelvloer doorheen het appartement een harmonie van huiselijkheid creëert.
Dit is waar licht en leven samensmelten, waar elk detail spreekt van zorgvuldig gekozen esthetiek, en waar uw dagelijkse woongevoel een echo is van een 'feel good’ symfonie. U bent hier niet enkel om te leven, maar om te schitteren.
Kom, ontdek waar luxe samenvloeit met hartelijke gastvrijheid, en beeld u in hoe het leven kan zijn in dit uitzonderlijk appartement, waar elke dag een lofzang is van zon, stijl en serene groen – uw sleutel tot zaligheid wacht. Welkom thuis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 875
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
74 m2
Referentie
7E48Z3DXBE4L
Makelaar Code
hoog-kwalitatief-recent-appart
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€875 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com