Home Te Huur Appartement 9890 Gavere
Broeckstraat 27-0001
Kaart

Broeckstraat 27-0001

9890 Gavere Appartement Te Huur
75 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit modern gelijkvloers appartement, gelegen nabij de recent vernieuwde Markt. Dit energiezuinige nieuwbouw appartement biedt twee sfeervolle slaapkamers, een functionele badkamer, een apart toilet en een ruime open keuken. Vanuit de keuken en woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op uw eigen terras van 15 vierkante meter en bijbehorende tuin.

Dit zeer ruime appartement is ontworpen met oog voor duurzaamheid, met een E-peil lager dan 30. Het is uitgerust met een collectieve gascondensatieketel, zonnepanelen voor het verwarmen van de buffervaten van de centrale verwarming en een ventilatiesysteem D.

Bij het appartement hoort een autostaanplaats aan de achterzijde en het gebruik van de gemeenschappelijke fietsenberging is inbegrepen. De provisie voor vaste kosten bedraagt 60 euro en voor verwarming 70 euro.

* * *

Broeckstraat 27-0001 - 9890 Gavere - Gelijkvloers appartement met terras. Dit nieuwbouw appartement situeert zich vlakbij de recent heraangelegde Markt.
Het appartement beschikt over 2 mooie slaapkamers, een praktische badkamer, afzonderlijk toilet, berging en ruime open keuken. Vanuit de keuken en leefruimte kijkt u uit op het privatieve terras (15 m²) en het bijbehorende tuintje.

Dit appartement is modern, zeer ruim en energiezuinig (E-peil < 30). De appartementen beschikken over een collectieve gascondensatieketel, zonnepanelen (voor opwarming van de buffervaten centrale verwarming) en ventilatiesysteem D.

Achteraan situeert zich de autostaanplaats. Het gebruik van de gemeenschappelijke fietsenberging is eveneens inbegrepen in het appartement.

Provisie vaste kosten: 60 euro
Provisie verwarming: 70 euro

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
Z282ZKSU-1HH
Makelaar Code
TH/2439
EPC Waarde
30 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com