Kaart

2440 Geel Appartement Verhuurd
93 m² wonen
2 slaapkamers
€850

Ontdek dit riante twee slaapkamer appartement, gesitueerd in het hart van Winkelomheide. Alles wat je nodig hebt ligt binnen handbereik; openbaar vervoer, scholen en winkels zijn allemaal vlakbij. Vanaf het moment dat je dit energie-efficiënte appartement betreedt, valt de ruime woonkamer met zijn binnenvallend daglicht op. De open keuken is voorzien van alle moderne gemakken en past perfect in het geheel. Het gezellige, overdekte terras bereik je via een schuifraam in de leefruimte, ideaal voor die zomeravonden. Met twee ruime slaapkamers en een badkamer uitgerust met dubbele wastafel, toilet en royale inloopdouche, heeft dit appartement veel te bieden. Een handige wasruimte/berging met plaats voor wasmachine en droger maakt het plaatje compleet. Als kers op de taart beschikt dit charmante appartement ook over een ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging.

Enkele uitschieters zijn zijn de beschikbaarheid vanaf 01/07/2024, de bruto vloeroppervlakte van 93 m² volgens het EPC, een centrale verwarming op gas, zonnepanelen en een gemiddelde kostprijs van €50. Met een energieprestatiepeil (E-peil) van slechts 22 is dit appartement niet alleen gezellig, maar ook bijzonder energiezuinig.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Ruim twee slpk. appartement met terras en autostaanplaats
Ligging: Centraal gelegen in Winkelomheide met alle voorzieningen in nabije omgeving (openbaar vervoer, scholen, winkels,...)
Indeling: Woonkamer, keuken, wasplaats/berging, badkamer, 2 slaapkamers, overdekt terras, autostaanplaats en kelderberging
Omschrijving: Dit instapklaar energiezuinig appartement is gelegen op de eerste verdieping. De inkomhal geeft toegang tot de ruime leefruimte met veel lichtinval. De open keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van alle comfort. Via het schuifraam in de leefruimte kunnen we het gezellig overdekt terras betreden. Verder beschikt het appartement over twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van dubbele wastafel, toilet en ruime inloopdouche. Er is ook een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien.
Tot slot beschikt dit prachtige appartement nog over een ondergrondse kelderberging en autostaanplaats.

Bijzonderheden:- Beschikbaarheid: 01/07/2024- Bruto vloeroppervlakte: 93 m² cfr. EPC- CV op gas- Zonnepanelen- Kelderberging + ondergrondse autostaanplaats- Gem. kosten: €50- E-peil: 22

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2018
Bewoonbare oppervlakte
93 m2
Referentie
NLMX5Y2-WY69
Makelaar Code
143888
EPC Waarde
31.71 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€850 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com