Kaart

2440 Geel Appartement Verhuurd
105 m² wonen
2 slaapkamers
€825

Ontdek dit prachtig gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en tuin, gelegen net buiten het levendige centrum van Geel. Alle essentiële faciliteiten zoals winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Bovendien zijn de invalswegen naar omliggende gemeenten en de oprit naar de E313 eenvoudig en snel te bereiken.

Bij binnenkomst in het appartement, verwelkomt de inkomhal je met directe toegang tot een apart toilet. De hal leidt verder naar een ruime en lichtovergoten leefruimte die naadloos aansluit op de open keuken. Deze keuken is volledig uitgerust met een dampkap, kookplaat, koelkast en spoelbak. Daarnaast biedt een ruime berging aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Vanuit de leefruimte krijg je toegang tot een gezellig terras en de tuin via het schuifraam. Het appartement beschikt ook over twee ruime slaapkamers en een badkamer met een douche en dubbele lavabo. Aan parkeerruimte geen gebrek, dankzij de bijhorende garagebox en twee autostaanplaatsen.

Enkele andere kenmerken om rekening mee te houden zijn: een gunstig EPC van 148 kWh/m², beschikbaarheid vanaf 01/06/2024, een maandelijkse gemeenschappelijke kost van 20 euro en een bruikbare vloeroppervlakte van 105 m². Mis deze kans niet om je eigen stekje in Geel te bemachtigen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Prachtig gelijkvloers 2 slaapkamer appartement met tuin
Ligging: Gunstig gelegen, net buiten het centrum van Geel met alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, ...) in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 vlot bereikbaar.
Indeling: Inkomhal, apart toilet, leefruimte, open keuken, berging, 2 slaapkamers, badkamer, terras, tuin, 2 autostaanplaatsen en garagebox.
Beschrijving: We betreden het gelijkvloers appartement via de inkomhal, deze verleent directe toegang tot het apart toilet. Verder geeft de inkomhal toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte met aansluitend de keuken. Deze is voorzien van volgende toestellen: dampkap, kookplaat, koelkast en spoelbak. Aansluitend bevindt zich de ruime bergruimte met aansluiting voor wasmachine-en droogkast. Het schuifraam in de leefruimte geeft ons toegang tot de gezellige tuin met terras. Verder beschikt het appartement over 2 ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche en een dubbele lavabo.
Tenslotte beschikt het appartement nog over een garagebox en 2 autostaanplaatsen.
Bijzonderheden:- EPC: 148 kWh/m²- Beschikbaar: 01/06/2024- Gemeenschappelijke kost: 20 euro- Bruikbare vloeroppervlakte: 105 m² cfr. EPC- Incl. Garagebox en 2 autostaanplaatsen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 825
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2003
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
OOB0VPWQ40JQ
Makelaar Code
143820
EPC Waarde
148 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€825 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com