Home Te Huur Appartement 3200 Gelrode
Pastoor Dergentstraat 99-3
Kaart

Pastoor Dergentstraat 99-3

3200 Gelrode Appartement Te Huur
87 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit ruime, nieuwe (87m²) appartement in het gezellige centrum van Gelrode. Dit appartement is de perfecte mix van modern en trendy waarbij comfort voorop staat. De afwerkingen zijn bijzonder stijlvol te noemen met een volledig ingerichte keuken en badkamer. Het appartement telt twee slaapkamers en de toevoeging van een ondergrondse staanplaats met extra berging maakt dit tot een zeer interessante woning.

Als eerste gebruiker krijg je de kans om dit gloednieuwe appartement te betrekken. Het is gelegen in het groene, landelijke Gelrode waar je geniet van rust en natuur. Toch zijn alle nodige faciliteiten vlakbij: openbaar vervoer, winkels en scholen bevinden zich op wandelafstand.

Het appartement zelf biedt heel wat ruimte. Naast de leefruimte met open keuken vind je ook een aparte berging, een nachthal en twee comfortabele slaapkamers. Daarnaast is er een 13m² groot terras waar je tijdens zonnige dagen kunt ontspannen.

Bovendien is het appartement van alle gemakken voorzien zoals een verluchtingssysteem D en individuele zonnepanelen. Voor fietsliefhebbers is er een ondergrondse fietsenstalling voorzien en de auto kan geparkeerd worden op een ondergrondse staanplaats. Extra opbergruimte wordt geboden door een kelderberging.

Dit appartement in Gelrode is beschikbaar vanaf 1 maart 2024. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met Ronny Storms op het nummer 0487/66 33 60 of via mail: ronnystorms@janssenenjanssen.be. Mis deze kans niet en ontdek jouw toekomstige droomappartement vandaag nog!

* * *

Pastoor Dergentstraat 99-3 - 3200 Gelrode - Appartement( 87m²) met 2 slaapkamers, terras, ondergrondse staanplaats met berging, centrum Gelrode. Ruim nieuw( 1e gebruiker)  appartement( 87m²), modern en trendy afgewerkt, met ing.keuken, ing.badkamer, 2 slaapkamers, incl. ondergrondse staanplaats met extra berging, gelegen in het groene, landelijke Gelrode. Het betreft hier een volledig nieuwbouw appartement 1e gebruiker. Openbaar vervoer-winkels en scholen op wandelafstand. Indeling appartement: Inkom, woon-eetkamer met ing.open keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers, Ing.badkamer. Terras: Terras van 13m². Voorzien van: Verluchting systeem D. Ind. zonnepanelen. Ondergrondse fiets stalling. Ondergrondse staanplaats . Kelder berging.
Het appartement is vrij vanaf 1 maart 2024.
Voor meer info en vrijblijvende afspraak bel Ronny Storms 0487/66 33 60 of mail ronnystorms@janssenenjanssen.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
87 m2
Referentie
A2-7NH6FWH8A
Makelaar Code
1317216
Prijs Geschiedenis
17 Jan 2024
€950 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com