Home Te Huur Appartement 3200 Gelrode
Pastoor Dergentstraat 99-5
Kaart

Pastoor Dergentstraat 99-5

3200 Gelrode Appartement Te Huur
72 m² wonen
1 slaapkamers

Verken dit ruime, moderne appartement van 72m² in het hart van het groene en landelijke Gelrode. Als eerste gebruiker krijg je de kans om van dit splinternieuwe appartement jouw thuis te maken. Het eigentijdse interieur is volledig afgewerkt met een ingebouwde keuken en badkamer.

Het appartement beschikt over één slaapkamer, perfect voor singles of koppels. Verder is er een ondergrondse parkeerplaats met een extra berging inbegrepen, wat extra gemak biedt. De woon- en eetkamer lopen naadloos over naar de open keuken, waardoor er een open en luchtige sfeer ontstaat. De nachthal leidt naar de slaapkamer en de ingebouwde badkamer. Buiten vind je een terras van 8m², ideaal om te genieten van de zon.

Dit appartement is uitgerust met een verluchtingssysteem D en individuele zonnepanelen. Daarnaast is er ook een ondergrondse fietsenstalling voorzien. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn allemaal op wandelafstand, wat de locatie nog aantrekkelijker maakt.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 maart 2024. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kan je contact opnemen met Ronny Storms op 0487/66 33 60 of via ronnystorms@janssenenjanssen.be. Ontdek de comfort en stijl van dit nieuwe appartement in Gelrode, perfect voor zij die op zoek zijn naar een moderne woning in een rustige, groene omgeving.

* * *

Vraag 1: Hoe groot is het appartement?
Antwoord 1: Het appartement is 72 vierkante meter groot.

Vraag 2: Is er een terras bij dit appartement en zo ja, hoe groot is deze?
Antwoord 2: Ja, er hoort een terras bij het appartement, deze is 8 vierkante meter groot.

Vraag 3: Welke extra's zijn inbegrepen bij dit appartement?
Antwoord 3: Het appartement is voorzien van een ondergrondse staanplaats met extra berging, zonnepanelen, een ventilatiesysteem D en een ondergrondse fietsenstalling.

Vraag 4: Is het appartement beschikbaar en vanaf wanneer kan ik erin?
Antwoord 4: Het appartement is beschikbaar en vrij vanaf 1 maart 2024.

Vraag 5: Waar kan ik terecht voor extra informatie over het appartement of om een afspraak te maken voor een bezichtiging?
Antwoord 5: Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar Ronny Storms op 0487/66 33 60, of een email sturen naar ronnystorms@janssenenjanssen.be.

* * *

Pastoor Dergentstraat 99-5 - 3200 Gelrode - Dappartement( 72m²) met 1 slaapkamers, terras, ondergrondse staanplaats met berging, centrum Gelrode. Ruim nieuw( 1e gebruiker) dappartement( 72m²), modern en trendy afgewerkt, met ing.keuken, ing.badkamer, 1 slaapkamers, incl. ondergrondse staanplaats met extra berging, gelegen in het groene, landelijke Gelrode. Het betreft hier een volledig nieuwbouw appartement 1e gebruiker. Openbaar vervoer-winkels en scholen op wandelafstand. Indeling appartement: Inkom, woon-eetkamer met ing.open keuken, berging, nachthal, 1 slaapkamers, Ing.badkamer. Terras: Terras van 8m². Voorzien van: Verluchting systeem D. Ind. zonnepanelen. Ondergrondse fiets stalling. Ondergrondse staanplaats . Kelder berging.
Het appartement is vrij vanaf 1 maart 2024.
Voor meer info en vrijblijvende afspraak bel Ronny Storms 0487/66 33 60 of mail ronnystorms@janssenenjanssen.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
72 m2
Referentie
67FRXGWT1M1B
Makelaar Code
1317218
Prijs Geschiedenis
17 Jan 2024
€850 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com