Home Te Huur Appartement 3600 Genk
Weg naar As 26-41
Kaart

Weg naar As 26-41

3600 Genk Appartement Te Huur
147 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Dit elegante appartement verwelkomt u met een privé inkomhal, uitgerust met een lift die rechtstreeks toegang biedt tot uw nieuwe woning. Zodra u binnenstapt, kunt u eerst uw gasten comfortabel ontvangen in de speciaal voorziene vestiaire nabij het gastentoilet.

De leefruimte straalt gezelligheid uit en gaat naadloos over in de keuken. Deze harmonieuze open indeling wordt versterkt door grote raampartijen uitgerust met praktische zonnescreens. De ramen onthullen het terras, ideaal om te genieten van uw privacy na een drukke dag.

Het appartement is verder voorzien van twee ruime slaapkamers en een multifunctionele berging, compleet met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. De badkamer is een ware oase van luxe met een ligbad, een inloopdouche en een apart toilet. Ook op de koudere dagen blijft het hier heerlijk warm en knus.

Naar afwerking toe is er zeker niet bespaard. De keuken is niet alleen stijlvol maar ook functioneel dankzij het keukeneiland uitgerust met inductiekookplaat, afzuiging, koelkast, combi-oven, vaatwasser en dubbele spoelbak. Ook de badkamer straalt pure luxe uit met zijn ligbad, inloopdouche met regenkop en dubbele wastafel.

Bovendien beschikt het appartement over een ruime berging op de kelderverdieping, ideaal voor het bewaren van seizoensgebonden items.

Ontdek de schoonheid en het comfort van dit prachtig appartement en maak het uw thuis.

* * *

Weg naar As 26-41 - 3600 Genk - Indeling
Privatieve inkomhal met lift die direct toegang geeft tot het appartement, een vestiaire, een gastentoilet, leefruimte en keuken met grote raampartijen voorzien van zonnescreens en een terras waar u voldoende privacy kan genieten.

Daarnaast is er een berging voorzien met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, slaapkamer 1, slaapkamer 2 en een badkamer met bad, inloopdouche en apart toilet.

Op de kelderverdieping is een ruime berging beschikbaar.

Afwerking

De keuken is voorzien van een keukeneiland met inductiekookplaat, afzuiging, koelkast, combi-oven, vaatwasser en een dubbele spoelbak.

De luxueuze badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche met regenkop en een dubbele wastafel.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
147 m2
Referentie
-P5TAAT3EP9X
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com