Kaart

Raketstraat 9A

9000 Gent Appartement Verhuurd
67 m² wonen
1 slaapkamers
€895

Ben je op zoek naar een prachtig nieuwbouw appartement met ruim terras in Gent om te huren? Het pand gelegen aan Raketstraat 9A kan dan zeker aan jouw wensen voldoen.

Bij binnenkomst in dit appartement, loop je via de inkomhal zo de lichte leefruimte binnen. Hier vind je een open keuken die volledig is uitgerust met moderne apparatuur. Vanuit zowel de living als de slaapkamer krijg je toegang tot het ruime inpandige terras, een heerlijke plek om te ontspannen. Daarnaast beschikt het appartement over twee bergingen, waarvan één met aansluiting voor een wasmachine. De comfortabele slaapkamer bevindt zich naast de badkamer, die is voorzien van een lavabo, toilet en douche. Bovendien is er ook een kelderberging aanwezig.

Vanaf 15 april 2024 kun je dit appartement huren tegen een prijs van €895 per maand, plus €75 voor gemeenschappelijke kosten. Water en elektriciteit zijn niet inbegrepen en worden afzonderlijk afgerekend. Let op: het EPC van het nieuwbouw appartement is nog in aanvraag.

Wens je meer informatie of wil je een bezoek brengen aan dit pand? Neem dan contact op met Axel Lenaerts makelaars via 09/245 24 24 of gent@axellenaerts.be. Wellicht is dit nieuwbouw appartement in Gent de perfecte match voor jou!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Raketstraat 9A - 9000 Gent - GENT - Raketstraat 9A: Op zoek naar een nieuwbouw appartement met ruim terras te huur in Gent? Dan is dit pand mogelijk iets voor u.

De troeven in een notendop:
Indeling:
Inkomhal, leefruimte met open volledig geïnstalleerde keuken, ruim inpandig terras (toegankelijk vanuit de living en de slaapkamer), 2 bergingen waarvan 1 met aansluiting wasmachine, slaapkamer met aansluitend de badkamer (lavabo, toilet en douche).
Inclusief kelderberging.

Beschikbaar vanaf 15/04/2024.
Huurprijs: €895 + €75 gemeenschappelijke kosten, EW Afzonderlijk af te rekenen.

EPC in aanvraag - Nieuwbouw.

Contacteer Axel Lenaerts makelaars voor meer info en een bezoek 09/245 24 24 of gent@axellenaerts.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 895
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
67 m2
Referentie
6MVHO7ZBM30H
Makelaar Code
378075
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€895 / Axel Lenaerts
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com