Home Te Huur Appartement 9000 Gent
Kopenhagenstraat 6-101
Kaart

Kopenhagenstraat 6-101

9000 Gent Appartement Te Huur
2 slaapkamers

Dit comfortabele en lichtrijke tweeslaapkamerappartement is ideaal gelegen vlakbij Gent, een stad die makkelijk bereikbaar is met de fiets, het openbaar vervoer of de wagen. Het bevindt zich buiten de LEZ-zone en heeft een uitstekende mobiscore van 8,9 op 10.

Genesteld op de eerste verdieping van een moderne nieuwbouw residentie, verwelkomt dit appartement u met zijn uitnodigende inkomhal. Deze geeft toegang tot een ruime woonkamer, badend in natuurlijk licht en grenzend aan een royaal balkon - een ideale plek om te ontspannen. Een handige berging biedt aansluiting voor uw wasmachine en naast de woonkamer ontdekt u een volledig uitgeruste open keuken. Deze bevat alle nodige toestellen van hoge kwaliteit, waaronder een oven, een elektrisch vierpitsfornuis en zelfs een vaatwasser.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een grote en een kleine, beide met toegang tot het balkon. Een gastentoilet en een ruime badkamer met een dubbele wastafel en een ligbad completeren de indeling van dit mooie appartement.

Voor uw comfort heeft het appartement centrale verwarming op gas en individuele tellers voor de nutsvoorzieningen. Bovendien is er een ondergrondse autostaanplaats bij de prijs inbegrepen. Voor de fietsliefhebbers is er een fietslift en staanplaatsen voor bakfietsen.

Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 mei 2024. De huurprijs bedraagt €975 per maand en de gemeenschappelijke lasten zijn €50 per maand. Zijn uitstekende EPC-score van 42 en label A getuigen van zijn energiezuinigheid.

Om een bezoek te plannen, kunt u een afspraak maken via de volgende link: https://c-plus.be/boek.

* * *

Kopenhagenstraat 6-101 - 9000 Gent - Rustig gelegen tweeslaapkamerappartement op een boogscheut van Gent.
Uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, de wagen (buiten LEZ-zone) en met de fiets staat u op 10min in centrum Gent. (Mobiscore 8,9/10)

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping van een nieuwbouw residentie en kent volgende indeling: 
Inkomhal, ruime lichtrijke woonkamer met toegang tot een ruim balkon, berging met aansluiting voor wasmachine, open keuken. De keuken is volledig uitgerust met kwalitatieve toestellen en bestaat uit een spoelbak met mengkraan, oven, elektrisch 4-pitsfornuis met dampkap, koelkast en vaatwas.

Verder een grote en kleine slaapkamer, beide met toegang tot het balkon, gastentoilet, badkamer. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel en ligbad met douchegarnituur.

Centrale verwarming op gas met individuele tellers voor de nutsvoorzieningen. 

Er is een ondergrondse autostaanplaats aanwezig en inbegrepen in de prijs.

Voor de fietsers is er een fietslift aanwezig evenals staanplaatsen voor bakfietsen.

Huurprijs € 975,00/maand
Gemeenschappelijke lasten: € 50,00/maand
Beschikbaar: 01/05/2024
EPC: 42/ label A

Bezoek inplannen? Klik op volgende link om een afspraak te maken: https://c-plus.be/boek.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 975
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Referentie
8ZX6ZZ4VCDTL
Makelaar Code
5924844
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€975 / C Plus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com