Home Te Huur Appartement 9050 Gentbrugge
Brusselsesteenweg 301
Kaart

Brusselsesteenweg 301

9050 Gentbrugge Appartement Te Huur
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Als doctoraatstudent is het ideaal om in dit ruime en comfortabele appartement te verblijven, dat zich op slechts enkele minuten afstand van alle faculteiten van de UZ bevindt. Het appartement beschikt over twee grote slaapkamers die beiden een buitenruimte hebben: een balkon aan de voorkant en een terras aan de achterkant.

In de volledig uitgeruste keuken vind je alles wat je nodig hebt, waaronder een koelkast, vriezer, vaatwasser en wasmachine. Extra opslagruimte is beschikbaar in de kelder die, indien gewenst, leeg kan worden opgeleverd. Je auto parkeer je gemakkelijk in de bijhorende garagebox.

Het appartement is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en verkeert daardoor in uitstekende staat. Indien je hier zonder domicilie wilt verblijven, is dit mogelijk tegen een meerprijs. Het appartement is vrij vanaf 1 juni.

Dit is dé perfecte woonoplossing voor doctoraatstudenten die nabij de universiteit willen verblijven en tegelijkertijd het comfort en de faciliteiten van thuis niet willen missen.

* * *

Brusselsesteenweg 301 - 9050 Gentbrugge - Hier de doctoraatstudent huisvesten betekent bereikbaarheid van alle faculteiten (UZ op enkel minuten), alle comfort in 2 ruime slaapkamers met balkon vooraan en terras achteraan.
In de keuken is er ijskast, diepvries, vaatwasser én wasmachine.
Tevens is er een kelder (kan naar wens worden leeggemaakt) en een garagebox.
Het appartement is enkele jaren terug geheel gerenoveerd.
Kan zonder domicilie mits bijbetaling.
Vrij vanaf 01 juni

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
F0GZJHBPOHLO
Makelaar Code
6764032
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com