Home Te Huur Appartement 9050 Gentbrugge
Jacques Eggermontstraat 65



immo Kaart

Jacques Eggermontstraat 65, 9050 Gentbrugge

Appartement Te Huur in Gentbrugge
80 m² wonen
2 slaapkamers

Jacques Eggermontstraat 65 - 9050 Gentbrugge - Stijlvol, volledig ingericht en gemeubeld2-slaapkamer appartement. Het is centraal gelegen in vernieuwde buurt, op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en op fietsafstand van het centrum Gent en zeer snel bereikbaar vanop de snelweg.
Duurzame afwerkingsmaterialen, voortreffelijke thermische en akoestische isolatie, ventilatie systeem D, verwarming op gas met radiatoren en permanent warm water via doorstroom.
Het appartement is op de 1ste verdieping en heeft een inkomhal met vestiaire, ruime leefruimte met grote 2 + 3 zithoek en eetruimte met comfortabele stoelen en grote uittrekbare tafel. Er is een volledig uitgeruste open keuken met vaatwas, andere toestellen, potten, pannen, servies,…
Er zijn 2 slaapkamers: een ruimeslaapkamer met dubbel bed, bureau en volledige muur ingebouwde kasten en een iets kleinere slaapkamer met twijfelaar, bureau en kleinere kast.
Badkamer met douche, meubel 2 lavabo’s, ruimte en aansluitingen voor wasmachine. Er is ook een apart toilet, een berging met rek, stofzuiger,... Voorzien van een zeer groot ( 25 m²!) op het zuiden gericht terras. Alle ramen en het grote schuifraam is voorzien van horren. Binnen parkeerplaats voor fietsen.
Dit is een aangename verblijfplaats voorzien van alle comfort en faciliteiten, ideaal voor een koppel, of een koppel met iemand er bij, of als business flat. Minimale verblijf is één jaar vanaf 1 september '21. Huurprijs: € 960 + € 85 huur meubels etc. en algemene kosten, EGW volgens verbruik.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 960
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2015
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
5412220210726152713
Prijs Geschiedenis
26 Jul 2021
€960 / --
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com