Kaart

Voldersstraat 201-A1

9500 Geraardsbergen Appartement Verhuurd
100 m² wonen
815 m² perceel
2 slaapkamers
€950

Cornelis & Partners is verheugd dit gloednieuwe appartement in Onkerzele, vlakbij Geraardsbergen centrum, te presenteren. Dit sfeervolle appartement met een woonoppervlakte van 100 vierkante meter, biedt ook een ruim terras van 15 vierkante meter en een grote tuin van maar liefst 700 vierkante meter.

Gelegen op de begane grond, heeft het woning een lichte leefruimte en een compleet ingerichte keuken die rechtstreeks toegang geeft naar het terras en de tuin. Handig is de flink uitgeruste bergruimte naast de keuken. Het appartement geniet ook van twee slaapkamers, een moderne badkamer met inloopdouche en een afzonderlijk toilet.

Blijf comfortabel met gas vloerverwarming, profiteer van de energiebesparing met de vier aanwezige zonnepanelen en het ventilatiesysteem C. Met een EPC A-label heeft dit appartement een hoge energie-efficiëntie. Voor de duurzame geesten onder ons is er een regenwaterput van 10.000 liter beschikbaar.

Voor meer details of om een bezichtiging te plannen, neem contact op via 0498/10.69.56 of stuur een e-mail naar isabelle@cornelis-partners.be. Deze woning combineert ruime leefruimte en moderne voorzieningen op een ideale locatie in Onkerzele, Geraardsbergen. Mis deze kans niet!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Voldersstraat 201-A1 - 9500 Geraardsbergen - Cornelis & Parters heeft het genoegen u dit nieuw appartement voor te stellen te Onkerzele, dicht bij het centrum van Geraardsbergen.
Dit aangename appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 100m², aansluitend een terras van 15m² en een tuin van 700m². Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers en bestaat uit een lichte woonkamer en een volledig ingerichte keuken die uitkomt op het terras en de tuin. Er is ook een ruime berging voorzien aan de keuken. Er zijn 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en een apart toilet. Vloerverwarming op gas, 4 zonnepanelen, ventilatiesysteem C. EPC attest A. Er is een regenput van 10.000 liter.
Voor meer informatie of een bezichtiging: 0498/10.69.56 of isabelle@cornelis-partners.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
815 m2
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
SSAKR4BB4D-M
EPC Waarde
30 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€950 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com