Kaart

6280 Gerpinnes Appartement Verhuurd
115 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek dit prachtige appartement met tuin, gelegen op de begane grond. Het charmante interieur omvat een ruime woonkamer van 60 m², perfect voor uw ontspanningsmomenten, die een salon, eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met eethoek combineert. Het appartement biedt ook een handige wasruimte, een apart toilet en maar liefst drie comfortabele slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer voorzien van zowel een ligbad als een douche, plus een extra wc.

Voor het ultieme comfort is er een kelder, een lift, en een terras van 16m² volledig aangelegd met klinkers. De privétuin is volledig omheind, dus u kunt genieten van volledige privacy. U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeren, want er is een eigen parkeerplaats beschikbaar. Het gebouw is uitgerust met PVC dubbele beglazing, eenvoudige stroomventilatie en centrale verwarming op gas.

Dit fantastische appartement is beschikbaar voor een huurprijs van 1.150,00 euro per maand, met bijkomende kosten van 100,00 euro per maand. Voor de beveiliging is er een waarborgsom van twee maanden vereist. Het appartement is momenteel beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een volledige aanvraag via e-mail naar info@immoinvest.be voordat je een bezichtiging inplant. Je nieuwe thuis wacht op je!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

APPARTEMENT AVEC JARDIN SITUE AU REZ-DE-CHAUSSEE
Appartement comprenant : Living de 60 m²(salon, salle à manger, cuisine super équipée avec coin à manger) buanderie, wc individuel, 3 chambres, salle de bain avec baignoire, douche et wc.
Confort : Cave, ascenseur, terrasse en klinkers de 16m², jardin privatif clôturé, emplacement parking privatif n°2, châssis double vitrage en PVC, ventilation simple flux, chauffage central au gaz.
Prix : 1.150,00 € / mois
Charges : 100,00 €/mois
Caution : 2 mois de garantie
Libre d'occupation
ENVOYER UNE CANDIDATURE COMPLETE PAR MAIL SUR info@immoinvest.be AVANT LA VISITE

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
115 m2
Referentie
9P1FZUWLD2ZY
Makelaar Code
5839145
EPC Waarde
125 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20171127518157
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com