Home Te Huur Appartement 2990 Gooreind
Helpt Elkanderstraat 3-2
Kaart

Helpt Elkanderstraat 3-2

2990 Gooreind Appartement Te Huur
85 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige gelijkvloerse nieuwbouwappartement in Residentie Goovaert, een stijlvolle nieuwe residentie in het charmante Gooreind. Met zijn 85 m2 omvat dit appartement twee slaapkamers en biedt het de bonus van een privétuin met terras; de perfecte plek om te ontspannen met een goed boek of om te genieten van een drankje en een hapje in alle rust en privacy.

Het appartement onderscheidt zich door zijn slimme indeling: een uitnodigende inkomhal die leidt naar een ruime rechthoekige leefruimte waarin een open keuken is geïntegreerd. Deze zone, goed voor zo'n 25 m2, wordt aangevuld met een praktische wasplaats/berging. Via een nachthal met apart toilet bereik je de twee comfortabele slaapkamers en een ingerichte badkamer met een enkel lavabomeubel en een ligbad met douchekop.

Er is ondergrondse parkeergelegenheid voorzien in de vorm van een ruime parkeergarage met een toegewezen autostaanplaats (nr.18) en een eigen berging (nr.22).

Een uniek aspect van dit appartement is dat de tuin nog moet worden aangelegd en daarmee kunnen de voorkeuren van de nieuwe huurder worden meegenomen. Het appartement zal volledig geschilderd worden en is beschikbaar vanaf 1 april 2024.

Let op de bijzonderheden: de gemeenschappelijke kosten bedragen €75 en de tuin zal worden aangelegd in overleg met de nieuwe huurder.

Maak vandaag nog dit stukje nieuwe Gooreindse geschiedenis tot uw thuis! Deze woning biedt het beste van modern wonen, gemixt met de charme van een gezellig dorp.

* * *

Helpt Elkanderstraat 3-2 - 2990 Gooreind - Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en tuin

Mooi gelijkvloers appartement in Residentie Goovaert, een stijlvolle nieuwe residentie in hartje Gooreind. Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 85 m2, twee slaapkamers en een tuin met terras zodat u altijd in alle rust en privacy een boekje kan lezen of kan genieten van een drankje en een hapje. Ondergronds bevindt er zich een ruime parkeergarage met een autostaanplaats (nr.18) en berging (nr22).
De indeling van het appartement is als volgt: een inkomhal , een rechthoekige leefruimte met aansluitend een open keuken (samen ca. 25 m2), een wasplaats/berging, een nachthal met apart toilet, twee slaapkamers en een ingerichte badkamer met enkel lavabomeubel en ligbad met douchekop.
Het ruim terras en de gezellige tuin worden nog aangelegd in samenspraak met de nieuwe huurder.
Bijzonderheden: Gemeenschappelijke kosten €75 Tuin wordt nog aangelegd in samenspraak met nieuwe huurder Het appartement wordt volledig geschilderd. Beschikbaar vanaf 1/4/2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.150
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
7D06W2B7GV83
Makelaar Code
1317574
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€1.150 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com