Home Te Huur Appartement 2990 Gooreind
Helpt Elkanderstraat 3-5
Kaart

Helpt Elkanderstraat 3-5

2990 Gooreind Appartement Te Huur
65 m² wonen
1 slaapkamers

Ontdek dit prachtige en lichte nieuwbouwappartement gelegen in het hartje van Gooreind. Dit appartement, ondergebracht op de eerste verdieping van Residentie Goovaerts, combineert elegantie met comfort. Met een oppervlakte van ongeveer 65 m2, biedt het appartement u een slaapkamer en een terras waar u vredig kunt genieten van een goed boek of een hapje en drankje in alle rust en privacy.

De indeling van het appartement is gericht op ruimtelijk comfort. Een rechthoekige leefruimte die naadloos overvloeit in een open keuken beslaat samen ongeveer 40 m2. Naast de keuken ligt een praktische wasplaats/berging. Een nachthal met apart toilet, voorzien van handenwasser, leidt naar een slaapkamer en een mooi ingerichte badkamer met een enkel lavabomeubel en inloopdouche.

Deze woning wordt verwarmd door een condenserende gaswandketel en is voorzien van vloerverwarming voor die aangename warmte tijdens de koudere maanden. Daarnaast is er een mechanisch ventilatiesysteem type D om te zorgen voor een gezond binnenklimaat.

Residentie Goovaerts heeft alles wat u nodig heeft op loopafstand. Van winkels tot openbaar vervoer, alles ligt vlakbij. Het gebouw beschikt over een ruime ondergrondse parkeergarage met garageboxen, autostaanplaatsen en afzonderlijke bergingen.

Enkele bijzonderheden om in acht te nemen: de vloer in de slaapkamer wordt nog gelegd met laminaat en alle ruimtes worden nog geschilderd. Het appartement wordt beschikbaar vanaf 15 april 2024 en de maandelijkse kosten bedragen €60. De toegewezen autostaanplaats is P15 en de bergruimte is B19.

Laat u verrassen door dit prachtige nieuwbouw appartement in het hartje van Gooreind.

* * *

Helpt Elkanderstraat 3-5 - 2990 Gooreind - Prachtig , lichtrijk nieuwbouw appartement in het hartje van Gooreind
Mooi appartement op de eerste verdieping  in Residentie Goovaert, een stijlvolle nieuwe Residentie in het hartje van Gooreind. Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 65 m2, één slaapkamer en een terras zodat u altijd in alle rust en privacy een boekje kan lezen of kan genieten van een drankje en een hapje. Ondergronds bevindt er zich een ruime parkeergarage met garageboxen, autostaanplaatsen en afzonderlijke bergingen.
De indeling van het appartement is als volgt:  een rechthoekige leefruimte met aansluitend een open keuken (samen met een oppervlakte van ca. 40 m2), wasplaats/berging,  nachthal met apart toilet voorzien van handenwasser, één slaapkamer  en een ingerichte badkamer met enkel lavabomeubel en inloopdouche. Het appartement is uitgerust met vloerverwarming d.m.v. een condenserende gaswandketel en met een mechanisch ventilatiesysteem type D. Het appartement is gelegen in het hartje van Gooreind in de nabijheid van winkels en het openbaar vervoer.  Bijzonderheden: Vloer in slaapkamer wordt nog gelegd (laminaat) Alle ruimtes worden geschilderd Beschikbaar vanaf 15/4/2024 Maandelijkse kosten: €60/ maand Autostaanplaats: P15 Bergruimte: B19

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 835
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
65 m2
Referentie
SPD9BPHEVPIP
Makelaar Code
1317675
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€835 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com