Home Te Huur Appartement 1851 Grimbergen
Dorpsstraat 43-0002
Kaart

Dorpsstraat 43-0002

1851 Grimbergen Appartement Te Huur
78 m² wonen
1 slaapkamers

Dit nieuwbouwappartement op de gelijkvloer is een parel van strakke en moderne architectuur, omhuld door een kwaliteitsvolle afwerking. Hier combineert comfortabel wonen naadloos met een groene en rustige omgeving. Niet alleen is het appartement ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie, het voldoet ook aan de eisen van een BEN-woning. Met een E-peil van 34 verzekert deze bijna-energieneutrale woonst een lage energierekening, mede dankzij de geïnstalleerde vloerverwarming.

Het natuurlijke licht krijgt vrij spel in dit luxueuze appartement, dat een open leefruimte met ingerichte keuken, een slaapkamer, en een badkamer herbergt. Extra ruimte vind je in de inkom met wc en vestiaire, en een handige berging. Buiten nodigt een riant terras van 12m2 uit tot ontspanning, terwijl een privétuin van 25m2 wacht op jouw groene vingers.

Een ondergrondse parkeerplaats en kelder zijn inbegrepen in de vraagprijs, net als het gebruik van een gemeenschappelijke fietsenstalling die bereikbaar is via een fietslift. Dit appartement biedt een unieke woonbeleving, volledig op jouw maat. De maandelijkse lasten bedragen 100 euro voor de gemeenschappelijke delen.

* * *

Dorpsstraat 43-0002 - 1851 Grimbergen - Strakke en moderne architectuur gecombineerd met een kwaliteitsvolle afwerking. Dit nieuwbouwappartement gelegen op de gelijkvloer biedt een unieke kans om te genieten van comfortabel wonen in een groene en rustige omgeving. Het appartement is ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en voldoet aan de normen van de BEN-woning: een bijna-energieneutrale woning met een E-peil 34. Het appartement is verder voorzien van vloerverwarming. Veel aandacht voor lichtinval. Het luxueus appartement bestaat uit een inkom met wc en vestiaire, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, 1 slaapkamers en badkamer. Het appartement beschikt ook over een terras van maar liefst 12m2 en een privétuin van 25m2. Ondergrondse staanplaats en kelder inbegrepen in de vraagprijs. Een unieke woonbeleving op uw maat! Er kan ook gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke fietsenstalling, deze is via de fietslift bereikbaar. Lasten: 100€ (gemeenschappelijke delen).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
78 m2
Referentie
OBJSQ15POKWL
Makelaar Code
24-ah10
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€950 / Colorcasa
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com